Pozisyon veya İlan Adı
İkram servis personeli
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Aynen öyle olucak orda çalışan bi tanıdık var kimseyi almıyorlar dedi. Bu ay 3000 thy uçuşu iptal olmuş bu atmosferde imkanı yok alım olmaz savaş durduktan bir iki hafta sonra ararlar
Savaşa kalmaz reis haziranda patlıyor iptal olanlarla bile zaten yüzde 15 i iptal hetalde yüzde 85 gene duruyor 5 m yolcu var yazıyor haziranda bazı siteler baya uçuş artıyor haziran başı başlatırlar bayram kaldı zaten de

Savaşa kalmaz reis haziranda patlıyor iptal olanlarla bile zaten yüzde 15 i iptal hetalde yüzde 85 gene duruyor 5 m yolcu var yazıyor haziranda bazı siteler baya uçuş artıyor haziran başı başlatırlar bayram kaldı zaten de
Valla başladı başladı başlamazsa bayramda kadar işim var sonra işsizim😂

Benim istanbul bulaşıkhane bölümü benimki sizden farklı galiba ama durumumuz aynı
Evet şey soracaktım siz ikram işçisi olarak mı geçiyordunuz başvururken yoksa direk bulaşıkçı mı oluyor. O çok genelmiş ben başta şubatta mülakatta bölümleri pek bilmeden referans la başvurduğum için bar bilgim de var benim teknik olarak ama belşrtmedim araştırmadan da gittim biraz direk yemek uçağa taşıma vb sanıyordum bar bilgisi de işe yarıyormuş ama ikram işçisi olarak yazılmıştım bi kere hepsi aynı çatı altında mı ikram işçilerini dagıtıyolwr galiba baştan bulaşıkçı diye duymamıştım ben genel aşçı aşçı ywrcımeıı ikram işçisi şoför depo vb vb siz direk konuştuğunuzda bulaşıkçı mı demiştiniz bide çok ağır diyolar yaşınız kaçtı bulaşığa giren 2. Gün kaçıyor diye okumuştum bazı yerlerde otelde çalışıyordum ben gene oteldeki bitiyor yoğunluk öğle yemeği akşam yemeği bitişi sonraki öğüne kadwr bi boşluk var ama Doco da hiç durmadan sürekli dongudeymıs galiba öyle diyolar tecrübeniz vardır o zaman sızın

Evet şey soracaktım siz ikram işçisi olarak mı geçiyordunuz başvururken yoksa direk bulaşıkçı mı oluyor. O çok genelmiş ben başta şubatta mülakatta bölümleri pek bilmeden referans la başvurduğum için bar bilgim de var benim teknik olarak ama belşrtmedim araştırmadan da gittim biraz direk yemek uçağa taşıma vb sanıyordum bar bilgisi de işe yarıyormuş ama ikram işçisi olarak yazılmıştım bi kere hepsi aynı çatı altında mı ikram işçilerini dagıtıyolwr galiba baştan bulaşıkçı diye duymamıştım ben genel aşçı aşçı ywrcımeıı ikram işçisi şoför depo vb vb siz direk konuştuğunuzda bulaşıkçı mı demiştiniz bide çok ağır diyolar yaşınız kaçtı bulaşığa giren 2. Gün kaçıyor diye okumuştum bazı yerlerde otelde çalışıyordum ben gene oteldeki bitiyor yoğunluk öğle yemeği akşam yemeği bitişi sonraki öğüne kadwr bi boşluk var ama Doco da hiç durmadan sürekli dongudeymıs galiba öyle diyolar tecrübeniz vardır o zaman sızın
Benim direk bulaşıkhane ama tabi oraya çağırdıklarında gördüm binbir türlü iş var ağır değil kesinlikle sadece hep hareket halindedin hep bir tempo. Benim iş hayatım zaten hep ağırlık ve tempoyla geçti orada işe başlasım heralde ne kadar rahat iş derim. Dönen bir çark var ve sende o çarkın içindesin. Fazla mesai olucağı söylendi haftanın iki günü kesin fazla istersen fazlada yapabiliyorsun az elrmanla çok iş politikası var tabi ona göre iyi para alıyosun. Orda iki gün dsyanan bir ömür kalıyor artık

Benim direk bulaşıkhane ama tabi oraya çağırdıklarında gördüm binbir türlü iş var ağır değil kesinlikle sadece hep hareket halindedin hep bir tempo. Benim iş hayatım zaten hep ağırlık ve tempoyla geçti orada işe başlasım heralde ne kadar rahat iş derim. Dönen bir çark var ve sende o çarkın içindesin. Fazla mesai olucağı söylendi haftanın iki günü kesin fazla istersen fazlada yapabiliyorsun az elrmanla çok iş politikası var tabi ona göre iyi para alıyosun. Orda iki gün dsyanan bir ömür kalıyor art

Yaştw 25

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.