Pozisyon veya İlan Adı
İkram servis personeli
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
13 May 2025
108
9
35
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
merhaba haber alan var mı arayıp da bilgi alabilen

Maalesef beni arayan olmadı burayı takip ediyorum belki aranan vardır diye ama durum herkes için aynı gibi

Merhaba arkadaşlar. Bir kaç yerden duyduğum alımların durduruldu yönünde , bir kesimin ise temmuz ayı ve sonrası için alım olabileceği yönünde söylentiler var . En son TGS nin alımları durduğunu görünce iyice olumsuzluğa doğru verilmeye başladım.

Yakın zamanda aramayı düşünüyor musunuz
Perşembe günü aradım bu duyumlarımdan sonra İK işim soyisim istedi söyledim sonra sistemden baktı galiba evrak teslimi yapılmış herhangi bir problem yok size geri dönüş sağlanacak denildi. Açıkçası her aramam da aynı şeyler söyleniyor ama net bir geri dönüş yok.

Perşembe günü aradım bu duyumlarımdan sonra İK işim soyisim istedi söyledim sonra sistemden baktı galiba evrak teslimi yapılmış herhangi bir problem yok size geri dönüş sağlanacak denildi. Açıkçası her aramam da aynı şeyler söyleniyor ama net bir geri dönüş yok.
Umarım en kısa zamanda dönüş alırız başlama için

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.