Pozisyon veya İlan Adı
İkram servis personeli
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bence Do co ya bel bağlamamak lazım.Ben de mülakata girdim online olarak ik ya cv nizi iletiyoruz 8ay sonra da cagırılabilirsiniz daha önce de daha sonra da dediler.Böyle bir işleyiş olamaz bunu bana olumsuz dememek icin de demiş olabilirler ama hiç etik değil bence benden sonra da mülakata girip çağırılan gördüm burda .Bilemiyorum

• Like
Tepkiler: Tmagmesh
Bence Do co ya bel bağlamamak lazım.Ben de mülakata girdim online olarak ik ya cv nizi iletiyoruz 8ay sonra da cagırılabilirsiniz daha önce de daha sonra da dediler.Böyle bir işleyiş olamaz bunu bana olumsuz dememek icin de demiş olabilirler ama hiç etik değil bence benden sonra da mülakata girip çağırılan gördüm burda .Bilemiyorum
İnanılmaz cidden.
Bende mülakata girip sürece başladım 2 defa evrak teslim ettim 2025 Temmuz'dan beri bekliyorum.
Traji komik.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.