Pozisyon veya İlan Adı
Turkish Do
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
6 Şub 2026
12
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba Turkish Do&Co mülakat sürecini deneyimlen varsa lütfen bilgilendirir misiniz? CIP Lounge bölümüne başvurdum. İçeriden bilgi geldi %90-%95 olumlu dediler. Eğer süreci yaşayan varsa bilgilendirirse çok memnun olurum. İşe başlama süreci mülakat, eğitim vs hakkknda

Merhaba Turkish Do&Co mülakat sürecini deneyimlen varsa lütfen bilgilendirir misiniz? CIP Lounge bölümüne başvurdum. İçeriden bilgi geldi %90-%95 olumlu dediler. Eğer süreci yaşayan varsa bilgilendirirse çok memnun olurum. İşe başlama süreci mülakat, eğitim vs hakkknda
Merhaba iga için mülakatları tamamladım teklif formu imzaladım ve servis seçimi yaptım en sonda evraklarımı teslim ettim suan eğitimler için beklemedeyim

Mülakat hakkında bilgi verir misiniz ben bodrum havalimanı için başvuruda bulunmuştum mülakat sürecini merak ediyorum
Şöyle wpden görüntülü arıyorlar işi anlatıyorlar vardiyalı çalışırsın mısın falan diye soruyorlar kendini tanıtıyorsun yaptığın iş vs sonra ing kısma geçiyor kendini tanıtma sonrada onun üzerinden devam ediyor ama zorlamıyor öyle 3-4 soru soruyorlar

Masalara kusan ayaklarını uzatan kişilere hizmet ediyorsun çok pis durumlar var ben o yüzden başvurmadım

Ben havalimaında çalışıyorım ordan biliyorum maaşı kötü değil ama miden bulanabilir ama ben İstanbul havalimanındayım burda daha çeşitli milletler oluyor dış hatlarda

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.