Hangi bölüm için başlayacaksınızMerhabalar
Evraklarımı 1 ay önce teslim ettim hala geri dönüş bilgilendirme vs yok. Bilgisi olan ya da aynı durumu yaşayan var mı acaba
Geri dönüş olacaktır illaki biraz geç oluyorAşçı yardımcısı olarak başvurdum
Merhaba aynı durumdayım bende 29.12.2025 tarihinde aşçı yardımcısı olarak evrak teslimi yaptım geri dönüş bekliyorumMerhabalar
Evraklarımı 1 ay önce teslim ettim hala geri dönüş bilgilendirme vs yok. Bilgisi olan ya da aynı durumu yaşayan var mı acaba
Dönüşleri biraz geç oluyorDo&co ile iş görüşmesi yaptım 1 hafta önce insan kaynakları arayacak sizi dedi cvim insan kaynaklarına olumlu olarak gitmiş ama hala aramadılar bilgisi olan var mı?
Merhabalar
Geri dönüş olacaktır illaki biraz geç oluyor
Bende aynı tarihte teslim etmiştim o gün eğitim tarihleri belirleniyor şu an en kısa zaman da dönüş olacaktır çalışıyorsanız çıkışınızı yapabilirsiniz demişlerdi ama hala bilgi yokMerhaba aynı durumdayım bende 29.12.2025 tarihinde aşçı yardımcısı olarak evrak teslimi yaptım geri dönüş bekliyorum
Do&co ile iş görüşmesi yaptım 1 hafta önce insan kaynakları arayacak sizi dedi cvim insan kaynaklarına olumlu olarak gitmiş ama hala aramadılar bilgisi olan
İlk dönüşü 1 hafta sonra demo için almıştım demodan 10 gün sonrada evrak listesi maaş bilgisi mesajını almıştımDo&co ile iş görüşmesi yaptım 1 hafta önce insan kaynakları arayacak sizi dedi cvim insan kaynaklarına olumlu olarak gitmiş ama hala aramadılar bilgisi olan var mı?
Muhtemelen Şubat ayının ilk haftası ile ikinci haftası çağırmaya başlicaklar zam oranları vs hepsi belli olduBende aynı tarihte teslim etmiştim o gün eğitim tarihleri belirleniyor şu an en kısa zaman da dönüş olacaktır çalışıyorsanız çıkışınızı yapabilirsiniz demişlerdi ama hala bilgi yok
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.