Pozisyon veya İlan Adı
Aşçı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Kkbrr

Üye
8 Ocak 2026
10
1
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhabalar
Evraklarımı 1 ay önce teslim ettim hala geri dönüş bilgilendirme vs yok. Bilgisi olan ya da aynı durumu yaşayan var mı acaba

Merhabalar
Evraklarımı 1 ay önce teslim ettim hala geri dönüş bilgilendirme vs yok. Bilgisi olan ya da aynı durumu yaşayan var mı acaba
Merhaba aynı durumdayım bende 29.12.2025 tarihinde aşçı yardımcısı olarak evrak teslimi yaptım geri dönüş bekliyorum

Do&co ile iş görüşmesi yaptım 1 hafta önce insan kaynakları arayacak sizi dedi cvim insan kaynaklarına olumlu olarak gitmiş ama hala aramadılar bilgisi olan var mı?

Merhabalar

Geri dönüş olacaktır illaki biraz geç oluyor

Merhaba aynı durumdayım bende 29.12.2025 tarihinde aşçı yardımcısı olarak evrak teslimi yaptım geri dönüş bekliyorum
Bende aynı tarihte teslim etmiştim o gün eğitim tarihleri belirleniyor şu an en kısa zaman da dönüş olacaktır çalışıyorsanız çıkışınızı yapabilirsiniz demişlerdi ama hala bilgi yok

Do&co ile iş görüşmesi yaptım 1 hafta önce insan kaynakları arayacak sizi dedi cvim insan kaynaklarına olumlu olarak gitmiş ama hala aramadılar bilgisi olan

Do&co ile iş görüşmesi yaptım 1 hafta önce insan kaynakları arayacak sizi dedi cvim insan kaynaklarına olumlu olarak gitmiş ama hala aramadılar bilgisi olan var mı?
İlk dönüşü 1 hafta sonra demo için almıştım demodan 10 gün sonrada evrak listesi maaş bilgisi mesajını almıştım

Bende aynı tarihte teslim etmiştim o gün eğitim tarihleri belirleniyor şu an en kısa zaman da dönüş olacaktır çalışıyorsanız çıkışınızı yapabilirsiniz demişlerdi ama hala bilgi yok
Muhtemelen Şubat ayının ilk haftası ile ikinci haftası çağırmaya başlicaklar zam oranları vs hepsi belli oldu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.