Tabiki de teknik bir iş ama kendi halinde bir iş değil aksine takım çalışması var sürekli koordinasyon içerisinde çalışıyorsun işi çok yuceltmiyorum ama fazla hafife alıyorsunuz gibi geliyor bana açıkçası umarım dilediğinizi yaparsınız
Mesai programı nasıl oluyor peki? Kabinciler gibi uçuş planlarına göre mi hareket ediliyor yoksa daha düzenli bir programı var mı?

Mesai programı nasıl oluyor peki? Kabinciler gibi uçuş planlarına göre mi hareket ediliyor yoksa daha düzenli bir programı var mı?
Vardiyalı çalışıyorlar, gece de çalışabilirsiniz gündüzde ama kabin kadar düzensiz olmaz saatleri. Ben de kabin-dispatcher arasında gidip geliyorum, etrafımda çok kabin memuru var maaşlara çok hakimim ama dispatcher için net bilgi yok hiçbir yerde, biri aydınlatsa en azından kabin memuru-dispatcher maaş karşılaştırması yapsa da bizim aklımızdaki belirsizlikler yeşillense. Hiç mi yok aramızda dispatch? :)

Vardiyalı çalışıyorlar, gece de çalışabilirsiniz gündüzde ama kabin kadar düzensiz olmaz saatleri. Ben de kabin-dispatcher arasında gidip geliyorum, etrafımda çok kabin memuru var maaşlara çok hakimim ama dispatcher için net bilgi yok hiçbir yerde, biri aydınlatsa en azından kabin memuru-dispatcher maaş karşılaştırması yapsa da bizim aklımızdaki belirsizlikler yeşillense. Hiç mi yok aramızda dispatch? :)
Bu işi yapan birinden öğrendiğim kadarıyla dispeçliğe yeni başlayan birisi 2025 ilk 6 ayda aylık 80.000 TL aldı. Biliyosunuz simdi memur zammı geldi. Şuan yeni başlayan biri yaklaşık 100.000 alıcak

• Like
Tepkiler: admin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.