THY Disk Bozuklukları Tanısı

• Konbuyu başlatan orhankoc
  • Başlangıç tarihi
O

orhankoc

HavaPersonel.Com
Merhaba, e nabızda hastalıklar bölümünde 2018 yılında “M51.1 - LUMBAR VE DIGER iNTERVERTEBRAL DISK BOZUKLUKLARI, RADIKÜLOPATI” gibi bir tanı mevcut. Bu sağlıktan elenmeye sebep mi bilgisi olan var mı?

M

mehmetkankilinc

HavaPersonel.Com
Merhaba, e nabızda hastalıklar bölümünde 2018 yılında “M51.1 - LUMBAR VE DIGER iNTERVERTEBRAL DISK BOZUKLUKLARI, RADIKÜLOPATI” gibi bir tanı mevcut. Bu sağlıktan elenmeye sebep mi bilgisi olan var mı?

Dün benzer bir başlıkta benzer bir sebeple elenen biri bununla ilgili yazmıştı. Daha doğrusu sağlık taramasına gittiğinizde bununla ilgili ek tetkik isteyip kararı sağlık kuruluna bırakıyorlarmış, MR sonucunda mevcut rahatsızlık devam ediyorsa sonuç olumsuz oluyormuş. Ek tetkiklerle birlikte 30 bin lira harcadığını ve sonucun olumsuz olduğunu yazmıştı. Tabi ben sadece forum'da gördüklerimi söylüyorum, umut kırıcı olmak istemem.

O

orhankoc

HavaPersonel.Com
Teşekkür ederim

A

aviationg777

HavaPersonel.Com
merhaba benim guncel
mr da bulging ciktigi icin elendim gecen hafta guncel mr cektirin temizse sorun olmaz

Konuyu okuyanlar;