Pozisyon veya İlan Adı
THY CADET || Dil Belgesi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
25 Eyl 2025
30
7
5
Meslek
Yer Hizmetleri
Tekrardan merhabalar,
İlan başvurumda dil belgem yoktu, ielts sınavına hazırlanıyorum ve bunu da crm mülakatım olumlu olursa eğer ondan sonra beyan etmek istiyorum.
Bu konu hakkında iki sorum olacak:
1- Önceden CRM sonrası 45 gün süremiz vardı artık 30 güne indirildi diye biliyorum bu doğru mudur?
2- CRM mülakatı olumlu oldu fakat ielts 6.5 puan alamadım bu durumda (dil belgesi beyan edemezsem) süreç nasıl işler ?
Değerli yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

crm'e girdiğin andan itibaren dil belgesi yüklemek için 30 günlük süre veriyorlar eğer belirtilen süre içinde yüklemezsen açılan ilan için sürecin hak kaybı olmadan sonlanıyor. yeni ilan açılınca şartları sağlıyor ve dil belgesini de yüklersen direkt kuruldan devam edersin

• Like
Tepkiler: blackout ve gunes
IELTS’den ise hızlı hazırlanmak PTE açısından daha kolay oluyor. Araştırmanı öneririm sınırlı zamanın varsa. Alfapte ve Apeuni gibi sitelerden hazırlanarak 1 hafta gibi bir sürede geçecek skoru alabilirsin. Şimdiden başarılar.

• Like
Tepkiler: WideBody777
IELTS’den ise hızlı hazırlanmak PTE açısından daha kolay oluyor. Araştırmanı öneririm sınırlı zamanın varsa. Alfapte ve Apeuni gibi sitelerden hazırlanarak 1 hafta gibi bir sürede geçecek skoru alabilirsin. Şimdiden başarılar.
Yanıtlarınız için çok teşekkür ediyorum ✋🏻

• Like
Tepkiler: eren244
crm'e girdiğin andan itibaren dil belgesi yüklemek için 30 günlük süre veriyorlar eğer belirtilen süre içinde yüklemezsen açılan ilan için sürecin hak kaybı olmadan sonlanıyor. yeni ilan açılınca şartları sağlıyor ve dil belgesini de yüklersen direkt kuruldan devam edersin
Ben ieltsten vazgeçip pte girdim geçerli puanı aldım bence kesinlikle pte alın crmden sonra teslim edecektim ve crmden 1.5 ay neredeyse 2 ay sonra belgeyi yükleyebildim sanırım gözden kaçtı

• Like
Tepkiler: WideBody777

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.