Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

keremke

Üye
10 Ara 2025
59
10
5
Meslek
Kabin
Bugün olumlu sonuç aldım, adli sicil kaydım vs yok. Sgk 24 kodum da yok. Devam eden ve suçlu olmadığım, müşteki olarak gözüktüğüm bir davam var. Gelen mailde bunu devam eden davanız, adli sicil kaydınız ve hizmet dökümünde 24 ve üzeri kodunuz varsa bildirin ve ön sağlık mülakatına devam etmeyin yazmakta. Şu an bu durumda suçum olmamasına rağmen ne yapmalıyım? Deneyimli arkadaşlar var ise ve yazarlarsa çok sevinirim.

Bugün olumlu sonuç aldım, adli sicil kaydım vs yok. Sgk 24 kodum da yok. Devam eden ve suçlu olmadığım, müşteki olarak gözüktüğüm bir davam var. Gelen mailde bunu devam eden davanız, adli sicil kaydınız ve hizmet dökümünde 24 ve üzeri kodunuz varsa bildirin ve ön sağlık mülakatına devam etmeyin yazmakta. Şu an bu durumda suçum olmamasına rağmen ne yapmalıyım? Deneyimli arkadaşlar var ise ve yazarlarsa çok sevinirim.
davanın ne ile ilgili olduğu önemli.

Atmayı düşünmüyorum, çünkü sicilime işlemesi söz konusu bile değil. Bana gönderilen maile değil, HR’dan bilgi almak için mail attım sadece.
Benim de aynı durum var , sürecin herhangi bir yerinde eksik beyan olarak karşıma çıkmasından tedirginim. Mantık olarak evet sicile işlenmesi söz konusu değil ama adamlar devam eden dava varsa atın demiş, kafalar karışık.

Benim de aynı durum var , sürecin herhangi bir yerinde eksik beyan olarak karşıma çıkmasından tedirginim. Mantık olarak evet sicile işlenmesi söz konusu değil ama adamlar devam eden dava varsa atın demiş, kafalar karışık.
Sen de mi olumlu mailini aldın?

Benim de aynı durum var , sürecin herhangi bir yerinde eksik beyan olarak karşıma çıkmasından tedirginim. Mantık olarak evet sicile işlenmesi söz konusu değil ama adamlar devam eden dava varsa atın demiş, kafalar karışık

Evet hak veriyorum sana da, fakat cümlelerde anlam bozukluğu var gibi de gözüküyor. Çünkü diğer madde sicil kaydı söz konusu ise demekte orada da varsa demiyor.

Evet hak veriyorum sana da, fakat cümlelerde anlam bozukluğu var gibi de gözüküyor. Çünkü diğer madde sicil kaydı söz konusu ise demekte orada da varsa demiyor.
Evet ben de olumlu maili aldım ayın 5 inde sağlık planlaması var ama dediğin gibi detaylı bilgi verebilirlerdi, sicili etkileyecek devam eden dava gibi algıladım ben de ilk başta çünkü devamındaki yazılar davanın açılımı gibi algılanıyor. Ikdan dönüş alırsan bana da söyler misin ona göre sağlık aşamasına devam edeceğim. Sevgili adminler konu hakkında bilgi varsa paylaşabilirse çok seviniriz @admin @gunes

Evet ben de olumlu maili aldım ayın 5 inde sağlık planlaması var ama dediğin gibi detaylı bilgi verebilirlerdi, sicili etkileyecek devam eden dava gibi algıladım ben de ilk başta çünkü devamındaki yazılar davanın açılımı gibi algılanıyor. Ikdan dönüş alırsan bana da söyler misin ona göre sağlık aşamasına devam edeceğim. Sevgili adminler konu hakkında bilgi varsa paylaşabilirse çok seviniriz @admin @gunes
Tabii, seve seve haber veririm. Davan olduğunu bildirdin mi peki? Bu konuda yardımlaşırsak ikimiz adına da faydalı olabilir.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.