TSS Destek Uzmanı Pozisyonunda Çalışma Şartları Nasıl Bilenler Yanıtlayabilir Mi ?

• Konbuyu başlatan Flight member
  • Başlangıç tarihi
F

Flight member

HavaPersonel.Com
Herkese merhabalar,
Yaklaşık 1 ay önce başlayan destek uzmanı pozisyonu için görüşmelerim sonuçlandı ve iş teklifi aldım. Forumda bu pozisyon hakkında çalışma şartlarıyla alakalı bir bilgi edinemedim. 3lü vardiya sistemi olduğunu biliyorum ancak hangi günler çalışılıyor, pozisyondan memnun mu işe girenler bununla alakalı hiçbir bilgi edinemedim. Şehir dışından gelip istanbula yerleşeceğim ve benim için önem arz ediyor ciddi derecede. Destek uzmanı pozisyonundan memnun musunuz? Yeni girecek adaylara önerileriniz nelerdir ? Merakla bekliyorum

H

Havacısessiz

HavaPersonel.Com
Merhaba,iş teklifini ne zaman aldın acaba bende cok uzun süredir aynı pozisyon için bekliyorum

F

Flight member

HavaPersonel.Com
Merhaba,iş teklifini ne zaman aldın acaba bende cok uzun süredir aynı pozisyon için bekliyorum
Merhaba, 25 temmuzda görüşmelere katılmıştım, 13 ağustosta teklif mailini aldım. 3 vardiya üzerinden çalışılıyormuş ve konum maltepe. Ama müşteri hizmetleri işi gibi mi emin olamadım tereddütte kaldım açıkçası

Konuyu okuyanlar;