THY Dermatit Tanısı

• Konbuyu başlatan yigitergin97
  • Başlangıç tarihi
Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Merhaba

1.5 sene önce sırtımdaki beni göstermek amacıyla cildiyeye gittim ve tanı olarak L30. Dermatit tanısı konmuş olarak e nabızımda gözüküyor. Bu tanı elenmeye sebep olur mu? şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim

Merhaba

1.5 sene önce sırtımdaki beni göstermek amacıyla cildiyeye gittim ve tanı olarak L30. Dermatit tanısı konmuş olarak e nabızımda gözüküyor. Bu tanı elenmeye sebep olur mu? şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim
Sorun olmaz.

Merhaba

ben de cildime nemlendirici istemek için gitmiştim nemlendirici krem yazdı ve tanıya dermatit L30.8 tanısı koymuş. güncel sağlık listesinde sorun oluşturacak tanı "Kronik Dermatit/Egzema" olacağını düşünüyorum ve açıklamada "Sık atak geçiren, bu sürede ilaç kullanması gereken kronik dermatit/egzema hastalığı olanların işe girişi uygun değildir." yazıyor ama bilgisi olan varsa düzeltebilir.

Konuyu okuyanlar;