DEPREMZEDE TEKNİK DESTEK EV ARKADAŞI ARAYAN YADA EV TUTACAK KİŞİ

Attila24

HavaPersonel.Com
23 ekim için elden belge teslimi istediler çalışacağım konum neresi bilmiyorum genel fikir edinme amaçlı soruyorum ev arkadaşı arayan yada o tarihlerde ev kiralamayı düşünen varmı?

Xxff

HavaPersonel.Com
23 ekim için elden belge teslimi istediler çalışacağım konum neresi bilmiyorum genel fikir edinme amaçlı soruyorum ev arkadaşı arayan yada o tarihlerde ev kiralamayı düşünen varmı?
Merhaba hayırlı olsun. Maaş bilgisi vs paylaşıldı mı ? Bazı forumlarda ortalamanın üzerinde olduğu yazıyor fakat burada 22000 bandında olduğu söylenmiş

Yyldli

HavaPersonel.Com
23 Ekim de cagirdiklarinda dair ne zamn mail attılar ve sağlık raporunu ne zaman mail olarak gönderdiniz?

Attila24

HavaPersonel.Com
13 ünde sağlık raporunu mail olarak attım ve 16 sı son tarihti raporu göndermem için ve 16 sında akşama doğru 23 ü için evrak teslimi için çağırdılar

Yyldli

HavaPersonel.Com
Ben 16sinda attım ama bana herhangi bi mail gelmedi ne yapmam lazım?

Attila24

HavaPersonel.Com
mail atabilirsin yada ******** destek numaraları var oraya mesaj atabilirsin ama öğlen atarsan daha iyi olur 4 ten sonra mesai bitiyor mesaja bakmama durumu olabiliyor

iysldg

HavaPersonel.Com
Herkese merhabalar, bana bu sabah uzman yardımcılığı olarak kabul dönüşü yaptılar. Fakat hala birimim ve hangi lokasyonda çalışacağım belli değil. İstanbul'da yabancı olduğumdan dolayı kalacak yer konusunda fikir alışverişi yapmak isterim. Arnavutköy biraz daha ekonomik ve sakin olması kafama yatıyor gibi. Olaki iş yerim Atatürk Havalimanı olursa sıkıntı olur mu sizce?

Konuyu okuyanlar;