Attila24

Üye
1 Ağu 2023
6
1
0
23 ekim için elden belge teslimi istediler çalışacağım konum neresi bilmiyorum genel fikir edinme amaçlı soruyorum ev arkadaşı arayan yada o tarihlerde ev kiralamayı düşünen varmı?

23 ekim için elden belge teslimi istediler çalışacağım konum neresi bilmiyorum genel fikir edinme amaçlı soruyorum ev arkadaşı arayan yada o tarihlerde ev kiralamayı düşünen varmı?
Merhaba hayırlı olsun. Maaş bilgisi vs paylaşıldı mı ? Bazı forumlarda ortalamanın üzerinde olduğu yazıyor fakat burada 22000 bandında olduğu söylenmiş

23 Ekim de cagirdiklarinda dair ne zamn mail attılar ve sağlık raporunu ne zaman mail olarak gönderdiniz?

13 ünde sağlık raporunu mail olarak attım ve 16 sı son tarihti raporu göndermem için ve 16 sında akşama doğru 23 ü için evrak teslimi için çağırdılar

mail atabilirsin yada ******** destek numaraları var oraya mesaj atabilirsin ama öğlen atarsan daha iyi olur 4 ten sonra mesai bitiyor mesaja bakmama durumu olabiliyor

• Like
Tepkiler: Yyldli
Herkese merhabalar, bana bu sabah uzman yardımcılığı olarak kabul dönüşü yaptılar. Fakat hala birimim ve hangi lokasyonda çalışacağım belli değil. İstanbul'da yabancı olduğumdan dolayı kalacak yer konusunda fikir alışverişi yapmak isterim. Arnavutköy biraz daha ekonomik ve sakin olması kafama yatıyor gibi. Olaki iş yerim Atatürk Havalimanı olursa sıkıntı olur mu sizce?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.