D
davidoff
HavaPersonel.Com
Sözlü mülakata giren arkadaşlar genel olarak ve ingilizce için ne sorduklarını paylaşabilir mi?
Kendini tanıtma ile ilgili sorular soruyorlar sadeceSözlü mülakata giren arkadaşlar genel olarak ve ingilizce için ne sorduklarını paylaşabilir mi?
İngilizce mi?Kendini tanıtma ile ilgili sorular soruyorlar sadece
Evet eğitim hayatınızla ilgili sorular tabi verdiğiniz cevaba göre yeni sorular da şekilleniyorİngilizce mi?
Dm atamıyorum, dm atabilir misin bir kaç soru sorucam da.Evet eğitim hayatınızla ilgili sorular tabi verdiğiniz cevaba göre yeni sorular da şekilleniyor
TabiDm atamıyorum, dm atabilir misin bir kaç soru sorucam da.
Size nasıl ulaşabilirimKendini tanıtma ile ilgili sorular soruyorlar sadece
Sorabilirsiniz merak ettiğiniz şeyler varsaSize nasıl ulaşabilirim
Sorabilirsiniz merak ettiğiniz şeyler varsa
Dm den yazdımEvet sormak istedimlerim var yardımcı olursanız çok sevinirim dm den yazabilir misiniz ya da fatmauzgc instagram hesabım oradan bana ulaşabilir misiniz
Buradan mı yazdınız Göremedim ama nasıl ulaşabilirimDm den yazdım
InstaBuradan mı yazdınız Göremedim ama nasıl ulaşabilirim
Göremedim sanırım yanlışlık oldu 3 gönderi olan hesap değil mi
Hiç gönderim yok sanırım istek olarak düştü kutunuza buradan dm atamadımGöremedim sanırım yanlışlık oldu 3 gönderi olan hesap değil mi
Hiç gönderim yok sanırım istek olarak düştü kutunuza bur
İstek attım davet gönderildi yazıyor mesaj kutusundaBana gelmedi biyografimde sü yazıyor rica etsem tekrar gönderebilir misiniz
Arkadaşlar sizde depo lojistik tesellüm hakkında konuşuyorsunuz dimiBana gelmedi biyografimde sü yazıyor rica etsem tekrar gönderebilir misiniz
Tamamdıe gördüm teşekkür ederimİstek attım davet gönderildi yazıyor mesaj kutusunda
Kabin İngilizce mülakatArkadaşlar sizde depo lojistik tesellüm hakkında konuşuyorsunuz dimi
Merhaba bende birkaç şey sormak istiyorum size mesaj attım.İstek attım davet gönderildi yazıyor mesaj kutusunda