D

davidoff

HavaPersonel.Com
Sonuçlar ne zaman gelecek soran bilen var mı?

R

Ramazan

HavaPersonel.Com
Bu hafta açıklanır mı acaba ?

N

NHaosmdl

HavaPersonel.Com
Açıklandı maillerinizi kontrol edin isterseniz

H

hasandaglarca

HavaPersonel.Com
Henüz bana mail atılmamış herkese atıldı mı?

G

gokalpkra

HavaPersonel.Com
Sanırım parça parça dönüş yapıyorlar, benim bir arkadaşım geçti pazartesi mülakat vermişler. Yoğun katılım oldu herkese gelir ama neye göre geldiğini bilen tahmini olan bilgi verebilir mi ?

H

hasandaglarca

HavaPersonel.Com
Sanırım parça parça dönüş yapıyorlar, benim bir arkadaşım geçti pazartesi mülakat vermişler. Yoğun katılım oldu herkese gelir ama neye göre geldiğini bilen tahmini olan bilgi verebilir mi ?
Size dönüş yapıldımı hocam

G

gokalpkra

HavaPersonel.Com
Bende bekliyorum olumlu olumsuz herhangi bir mail gelmedi henüz.
Ama aynı anda aynı oturum girdik arkadaşımla ona geldi bana gelmedi anlamadım ama ya başarıya göre mail atılıyor yada alfabe tarzı bir uygulamamı varmıdır bilemiyorum

H

hasandaglarca

HavaPersonel.Com
Ama aynı anda aynı oturum girdik arkadaşımla ona geldi bana gelmedi anlamadım ama ya başarıya göre mail atılıyor yada alfabe tarzı bir uygulamamı varmıdır bilemiyorum
Size dm attım bi bakar mısınız

M

Mustafa34

HavaPersonel.Com
Banada gelmedi mail sınavım iyiydi neden böyle yoksa parça parçamı gelicek mailler bilen varsa yazarsa seviniriz

D

davidoff

HavaPersonel.Com
Bana da dönüş olmamış

admin

admin

Admin
Moderatör
Size dm attım bi bakar mısınız

Arkadaşlar dm'den konuşmak yerine açıktan paylaşın diğer adaylar da konu hakkında bilgilenebilsinler.

Bir mesaj ile bir kişiyi bilgilendirmek yerine bir mesaj ile yüzlerce kişiyi bilgilendirebilirsiniz.

M

Mervex

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar mail gelenler olumlu mu acaba? İlk önce olumlulara dönmüş olabilirler mi?

M

Mustafa34

HavaPersonel.Com
Kimse bilgi vermiyor kendine saklıyor bilgilerini adam mail geldi diyor çıkıyor gidiyor ne geldi nasıl oldu bigisi yok forum ne işe yarıyor anlamadım

admin

admin

Admin
Moderatör
Bir kaç adaya geçtiniz maili iletilmiş ve evrak istenmiş duyumu aldım. Muhtemelen süreç devam ediyor. Bilgi elbet gelir

Konuyu okuyanlar;