Pozisyon veya İlan Adı
Teknisyen

drcarbon

Üye
3 Haz 2024
20
1
30
Bugün aşağıdaki gibi bir mail geldi.

"Aircraft Maintenance Technician - (NCS) - SAW pozisyonunda sürecin bir sonraki aşaması olan genel yetenek testini tamamlaman gerekiyor.
Envanteri aşağıdaki butona tıklayarak 22 Eylül 2025 - 23:59 tarihine kadar tamamlamanı bekliyoruz."

Diğer konuları incelediğimde herkesin başka bir şey yazdığını gördüm.
1- Genel yetenek testi içerisinde İngilizce de bulunuyor mu ?
2- Genel yetenek testinde İngilizce yok ise ne zaman İngilizce sınavına giriliyor ?
3- Genel yetenekten 10 dakika sonra gelen test nedir içeriği nasıldır ?

Net yanıtlar verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Benim genel yetenek sınavım 54 soru 25 dakikaydi Mantık matematik ve sözel sorular sordular süre ucu ucuna yetişiyor bir soruda çok düşününce yetiştirmek tamamını zor diğer sınavlar hakkında bilgim yok bende practiQ ye gireceğim

• Like
Tepkiler: drcarbon
Benim genel yetenek sınavım 54 soru 25 dakikaydi Mantık matematik ve sözel sorular sordular süre ucu ucuna yetişiyor bir soruda çok düşününce yetiştirmek tamamını zor diğer sınavlar hakkında bilgim yok bende practiQ ye gireceğim
Hocam practiQ testi ne oluyor sınava girdiyseniz söyleyebilir misiniz ?

Bende o sınava gireceğim bilmiyorum tam ama galiba internette arastirdigima göre teknik bilgiler olabilir

genel yetenek sınavına girdim. Ancak henüz bi mail gelmedi.bundan sonraki süreci bilen cevaplayabilir mi?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.