Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

Sganador

Üye
28 Eyl 2025
30
6
5
Meslek
Kabin
Arkadaslar herkese merhabalar,
Videolu İngilizce soru-cevaplamam olumlu geçtiğine dair mail aldım 25 Eylül’de.
1 Ekim’e kadar dosyalarımızı özgecmis eklentileri kısmına yüklememiz istendi.
Henüz olumlu ya da olumsuz bir dönüş olmadı.
Bir fikriniz var mı ortalama ne kadar sürede dönüş yaparlar? 1 Ekim’den itibaren 2 hafta mı mesela?

Dosyaların son yükleme tarihinden 18 gün sonra bana davet maili geldi,merak etmeyin,şuan henüz dönüş olmaması normal

• Like
Tepkiler: gunes
Başvuru sırasına göre davet maili geleceği yazıyordu ama ben de merak ediyorum en son çağırılanlar ne zaman başvurmuştu acaba ? 30 Haziran civarı başvurup çağrılan var mı tecrübesiz ilandan acaba

tecrübesiz km ilanı için 19 temmuzda basvurdum 1 ekime kadar belge yukleme sureci vardı ben de hala bekliyorum🙏

Bana da 1 ekime kadar süre verdiler belgeleri yüklemem için ondan sonra bir daha mail gelmedi. Bekliyorum ben de.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.