Alev esmer

Üye
1 Kas 2024
5
1
0
Merhaba. Dalaman için mülakata çağırıldım tarih seçimi yaptım fakat 2 gün sonra randevum iptal oldu ve yeni randevu oluşturmak için link verildi. Linki tıkladığımda dalaman için randevu tarihi kalmamıştı. antalya ve izmir için açık tarihler vardı. Henüz randevu oluşturmadım ne yapmam gerekiyor mail attım ama hala dönüş yapılmadı. Benzer sorun yaşayan varsa yazabilir mi?

• Like
Tepkiler: Jonquilblack
Merhaba. Dalaman için mülakata çağırıldım tarih seçimi yaptım fakat 2 gün sonra randevum iptal oldu ve yeni randevu oluşturmak için link verildi. Linki tıkladığımda dalaman için randevu tarihi kalmamıştı. antalya ve izmir için açık tarihler vardı. Henüz randevu oluşturmadım ne yapmam gerekiyor mail attım ama hala dönüş yapılmadı. Benzer sorun yaşayan varsa yazabilir mi?
hrbpcr@sunexpress.com buraya mail at çok çok hızlı cevaplanıyor sorular. Benim de karışıklık olmuştu. Seninki gibi değil ama hemen yazıyorlar.

• Like
Tepkiler: gunes
Ne Zaman basvurdunuz Ben 1 hafta once basvurdum mulakat tarihini daha bekliyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.