Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Ü

Üye silindi 21385

Arkadaşlar merhaba ben de 21 temmuz da pegasus tecrübesiz kabin memurluğuna başvurmuştum ingilizce bir cv gönderdim ama hala bir dönüş olmadı sürekli mailimi kontrol ediyorum kendilerine dönülen arkadaşlar siz cvnizi türkçe mi ingilizce mi göndermiştiniz acaba ?

Farketmiyor bende Türkçe gönderdim dönüş yok hemde iki ilana başvurdum ama ikisinde de dönüş olmadı

Evet öyle yazıyor bende bakmiyorum artık çünkü zaten süreci işleyenler oldu ve devam ettiler onlardan elenen olursa başka süreçleri başlatırlar olmaz ise de kapatirlar. Teknik depo memurluguna da deneme amaçlı başvurdum doneceklermi diye ona da donmediler umutsuz vaka yani

Evet öyle yazıyor bende bakmiyorum artık çünkü zaten süreci işleyenler oldu ve devam ettiler onlardan elenen olursa başka süreçleri başlatırlar olmaz ise de kapatirlar. Teknik depo memurluguna da deneme amaçlı başvurdum doneceklermi diye ona da donmediler umutsuz vaka yani
Sürekli linkedinde kariyerde tecrübesiz kabin memuru ilanı açıyor sanırım linkedinde hala var süreç bitmemiş de olabilir. Umut etmek istiyorum neye göre döndüklerini de bilmiyorum belki de gruplayarak iletişime geçiyorlardır.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.