Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün acılan southwind kabin memurluguna basvurdum kariyerin bildirimlerinde özgeçmişin iki kez görüntülendi diyor ama basvuru durumunda iletildi diyor bu durumu yasayan var mı? herhangi bir mail almadım ama.
bende ilk basvuran olabilirim bu arada ama bende iki dil var rusça ing ondandır belki mesela sunexpress hala bakmadı bile cvme ondada ilk basvuranlardanım ama anlamadım valla pegasusta hala değerlendirmede diyor
bende ilk basvuran olabilirim bu arada ama bende iki dil var rusça ing ondandır belki mesela sunexpress hala bakmadı bile cvme ondada ilk basvuranlardanım ama anlamadım valla pegasusta hala değerlendirmede diyor
Peki görüntüleme aldıktan sonra mail aldınız mı Southwind den? Ben de görüntüleme aldım fakat mail atmadılar henüz. Belki yarın atarlar veya pazartesi.
Dün acılan southwind kabin memurluguna basvurdum kariyerin bildirimlerinde özgeçmişin iki kez görüntülendi diyor ama basvuru durumunda iletildi diyor bu durumu yasayan var mı? herhangi bir mail almadım ama.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.