PEGASUS CV GÖRÜNTÜLENME

• Konbuyu başlatan helix8233
  • Başlangıç tarihi
H

helix8233

HavaPersonel.Com
Dostlar merhabalar. Bildiğiniz gibi Pegasus hâlâ alım yapıyor. Başvuru yapıp da CV'si görüntülenmeyen var mı ?

K

kuddusi

HavaPersonel.Com
Kariyer.net ten başvurmuştum misafir hizmetlerine. 2 gün önce Cv görüntülenmesi aldım ama banada dönüş olmadı. Bilgisi olan varsa yazabilir mi?

H

helix8233

HavaPersonel.Com
Kariyer.net ten başvurmuştum misafir hizmetlerine. 2 gün önce Cv görüntülenmesi aldım ama banada dönüş olmadı. Bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Kanka bana mail geldi ayın 16sında gireceğim

K

Karşıma1DahaÇıkma

HavaPersonel.Com
Pegasusa başvuralı benim de 10 günden fazla oldu görüntüleme hâlâ yok. Süreç uzun sürebiliyor galiba.

H

helix8233

HavaPersonel.Com
Kanka süreç uzun sürüyor ben oradan herhangi bir dönüş almadım ama farklı bir pozisyonda çalışıyorum. İnşallah istediğin gibi olur her şey.

admin

admin

Admin
Moderatör
Sunexpress deneyin

K

Karşıma1DahaÇıkma

HavaPersonel.Com
Sunexpress deneyin
Hocam sunexpress belirli süreli çalışan arıyor o yüzden ilanları bana pek güvence vermiyor açıkçası. 6 ay sonrasının belirsizliğiyle bir işe başlamak benim kriterlerime uymuyor şuanda.
Ama yine de deneyim olması açısından sınavlarına gireceğim. Onlar da aynı şekilde başvuruyu görüntülemediler.

admin

admin

Admin
Moderatör
Hocam sunexpress belirli süreli çalışan arıyor o yüzden ilanları bana pek güvence vermiyor açıkçası. 6 ay sonrasının belirsizliğiyle bir işe başlamak benim kriterlerime uymuyor şuanda.
Ama yine de deneyim olması açısından sınavlarına gireceğim. Onlar da aynı şekilde başvuruyu görüntülemediler.
O şekilde düşünmeyin size sertifika aldıracaklar bu sertifikanın ücreti yüksek yani her şekilde işinize yarayacaktır

Konuyu okuyanlar;