H
helix8233
HavaPersonel.Com
Dostlar merhabalar. Bildiğiniz gibi Pegasus hâlâ alım yapıyor. Başvuru yapıp da CV'si görüntülenmeyen var mı ?
Kanka bana mail geldi ayın 16sında gireceğimKariyer.net ten başvurmuştum misafir hizmetlerine. 2 gün önce Cv görüntülenmesi aldım ama banada dönüş olmadı. Bilgisi olan varsa yazabilir mi?
hayırlısı olsun knk inşallah bende beklemedeyimKanka bana mail geldi ayın 16sında gireceğim
İnşallah seni de çağırırlar kankahayırlısı olsun knk inşallah bende beklemedeyim
İnşallah seni de çağırırlar kanka
Hocam sunexpress belirli süreli çalışan arıyor o yüzden ilanları bana pek güvence vermiyor açıkçası. 6 ay sonrasının belirsizliğiyle bir işe başlamak benim kriterlerime uymuyor şuanda.Sunexpress deneyin
O şekilde düşünmeyin size sertifika aldıracaklar bu sertifikanın ücreti yüksek yani her şekilde işinize yarayacaktırHocam sunexpress belirli süreli çalışan arıyor o yüzden ilanları bana pek güvence vermiyor açıkçası. 6 ay sonrasının belirsizliğiyle bir işe başlamak benim kriterlerime uymuyor şuanda.
Ama yine de deneyim olması açısından sınavlarına gireceğim. Onlar da aynı şekilde başvuruyu görüntülemediler.