Kariyer.net ten başvurmuştum misafir hizmetlerine. 2 gün önce Cv görüntülenmesi aldım ama banada dönüş olmadı. Bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Kanka süreç uzun sürüyor ben oradan herhangi bir dönüş almadım ama farklı bir pozisyonda çalışıyorum. İnşallah istediğin gibi olur her şey.

Sunexpress deneyin
Hocam sunexpress belirli süreli çalışan arıyor o yüzden ilanları bana pek güvence vermiyor açıkçası. 6 ay sonrasının belirsizliğiyle bir işe başlamak benim kriterlerime uymuyor şuanda.
Ama yine de deneyim olması açısından sınavlarına gireceğim. Onlar da aynı şekilde başvuruyu görüntülemediler.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.