A
Adana
HavaPersonel.Com
Gelirken sgk hizmet dökümü barkodlu şekilde getirmemi söyledi. Herhangi bir sınava girmedim. Benim durumumda olan var mı?
Yarın 11.00 da mülakat var. Yalnız ne online sınav ne yerinde İngilizce sınavı hiçbirine girmedim. 26 nisan cuma günü başvuru formunu doldurdum dün insan kaynakları arayıp sgk hizmet dökümü ile yarın Esenboga havalimani mulakata çağırdı kafam karıştı.Gelirken sgk hizmet dökümü barkodlu şekilde getirmemi söyledi. Herhangi bir sınava girmedim. Benim durumumda olan var mı?
YhmNe neye başvurdunuz yazmamışsınız ki
YhmNe neye başvurdunuz yazmamışsınız ki
Hayır İnternet üzerinde başvuru formu doldurdum sadece.elden başvuru mu yaptınız?
Kesin bi yerde bi karışıklık olmuştur. Daha önce birkac kişi daha yaşamış bu durumu karışıklık olduğunu belirtmişler sınavsız hiçbir şekilde kurula çıkarılmıyor çünküYhm
Hayır İnternet üzerinde başvuru formu doldurdum sadece.
Önce mülakat olacak dedi yarın yani onu geçerseniz kurul mülakatı olacak dendiKesin bi yerde bi karışıklık olmuştur. Daha önce birkac kişi daha yaşamış bu durumu karışıklık olduğunu belirtmişler sınavsız hiçbir şekilde kurula çıkarılmıyor çünkü
Ya işte güvenemiyorum. Adana da yaşıyorum kalkıp gittiğimde neyle karşılaşacağımı bilmiyorum beni arayan numaraya dünden beri ulaşamıyorum yani açan yok. Kararsız kaldım süre kısıtlı.Muhtemelen sezon çoktan başladığı için süreci hızlandırıp ön elemeyi genel yetenek ve ingilizce sınavlarıyla yapmak yerine mülakat ile yapmayı düşünüyorlar. Yani muhtemelen acil personel ihtiyacını karşılamak için böyle bir yöntem uyguluyor olabilirler.
Mail atın ve linkedinden ulaşmaya calisin şehir dışındaymıssınız birde sorun olmaz umarim basarilarYa işte güvenemiyorum. Adana da yaşıyorum kalkıp gittiğimde neyle karşılaşacağımı bilmiyorum beni arayan numaraya dünden beri ulaşamıyorum yani açan yok. Kararsız kaldım süre kısıtlı.
İngilizcenize güveniyor ve kendinizi mülakata hazır hissediyorsanız gitmenizi tavsiye ederim.Ya işte güvenemiyorum. Adana da yaşıyorum kalkıp gittiğimde neyle karşılaşacağımı bilmiyorum beni arayan numaraya dünden beri ulaşamıyorum yani açan yok. Kararsız kaldım süre kısıtlı.
Mail attım cevap alamaz isem gitmeyeceğim sanırım.Mail atın ve linkedinden ulaşmaya calisin şehir dışındaymıssınız birde sorun olmaz umarim basarilar
İngilizceme güvenemiyorum.İngilizcenize güveniyor ve kendinizi mülakata hazır hissediyorsanız gitmenizi tavsiye ederim.
Bu durum tek bana mı yapılmış hiçbir şey anlamıyorum. Telefonları dünden beri açan yok. Yarın gitsem orada ne olacak bilgim yok.Sizin için söylemiyorum ama sınavla girenlere böyle durum haksızlık
Burada biri daha böyle birşey yazdı ama hangi forumdaydı hatırlamıyorum, bir göz gezdirin en kötü o kişiyle iletişime geçin ne yapmış en azından öğrenmiş olursunuzBu durum tek bana mı yapılmış hiçbir şey anlamıyorum. Telefonları dünden beri açan yok. Yarın gitsem orada ne olacak bilgim yok.
BulamadımBurada biri daha böyle birşey yazdı ama hangi forumdaydı hatırlamıyorum, bir göz gezdirin en kötü o kişiyle iletişime geçin ne yapmış en azından öğrenmiş olursunuz
Akşam 6'da sınav mesajı geldi kod ile girdim yaptımBulamadım