Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yarın 11.00 da mülakat var. Yalnız ne online sınav ne yerinde İngilizce sınavı hiçbirine girmedim. 26 nisan cuma günü başvuru formunu doldurdum dün insan kaynakları arayıp sgk hizmet dökümü ile yarın Esenboga havalimani mulakata çağırdı kafam karıştı.
Kesin bi yerde bi karışıklık olmuştur. Daha önce birkac kişi daha yaşamış bu durumu karışıklık olduğunu belirtmişler sınavsız hiçbir şekilde kurula çıkarılmıyor çünkü
Kesin bi yerde bi karışıklık olmuştur. Daha önce birkac kişi daha yaşamış bu durumu karışıklık olduğunu belirtmişler sınavsız hiçbir şekilde kurula çıkarılmıyor çünkü
Muhtemelen sezon çoktan başladığı için süreci hızlandırıp ön elemeyi genel yetenek ve ingilizce sınavlarıyla yapmak yerine mülakat ile yapmayı düşünüyorlar. Yani muhtemelen acil personel ihtiyacını karşılamak için böyle bir yöntem uyguluyor olabilirler.
Muhtemelen sezon çoktan başladığı için süreci hızlandırıp ön elemeyi genel yetenek ve ingilizce sınavlarıyla yapmak yerine mülakat ile yapmayı düşünüyorlar. Yani muhtemelen acil personel ihtiyacını karşılamak için böyle bir yöntem uyguluyor olabilirler.
Ya işte güvenemiyorum. Adana da yaşıyorum kalkıp gittiğimde neyle karşılaşacağımı bilmiyorum beni arayan numaraya dünden beri ulaşamıyorum yani açan yok. Kararsız kaldım süre kısıtlı.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.