TGS Cuma Günü Başvuru Formunu Doldurup Gönderdim. Dün Yani 30 Nisan Esenboga Insan Kaynakları Arayıp 2 Mayıs Mülakat Için Beni Davet Etti?

• Konbuyu başlatan Adana
  • Başlangıç tarihi
A

Adana

HavaPersonel.Com
Gelirken sgk hizmet dökümü barkodlu şekilde getirmemi söyledi. Herhangi bir sınava girmedim. Benim durumumda olan var mı?

A

Adana

HavaPersonel.Com
Gelirken sgk hizmet dökümü barkodlu şekilde getirmemi söyledi. Herhangi bir sınava girmedim. Benim durumumda olan var mı?
Yarın 11.00 da mülakat var. Yalnız ne online sınav ne yerinde İngilizce sınavı hiçbirine girmedim. 26 nisan cuma günü başvuru formunu doldurdum dün insan kaynakları arayıp sgk hizmet dökümü ile yarın Esenboga havalimani mulakata çağırdı kafam karıştı.

Y

yhmolacakins

HavaPersonel.Com
elden başvuru mu yaptınız?

N

Nox

HavaPersonel.Com
Ne neye başvurdunuz yazmamışsınız ki

H

havacihanimmm

HavaPersonel.Com
Yhm

Hayır İnternet üzerinde başvuru formu doldurdum sadece.
Kesin bi yerde bi karışıklık olmuştur. Daha önce birkac kişi daha yaşamış bu durumu karışıklık olduğunu belirtmişler sınavsız hiçbir şekilde kurula çıkarılmıyor çünkü

A

Adana

HavaPersonel.Com
Kesin bi yerde bi karışıklık olmuştur. Daha önce birkac kişi daha yaşamış bu durumu karışıklık olduğunu belirtmişler sınavsız hiçbir şekilde kurula çıkarılmıyor çünkü
Önce mülakat olacak dedi yarın yani onu geçerseniz kurul mülakatı olacak dendi

gunesdogan

gunesdogan

HavaPersonel.Com
Muhtemelen sezon çoktan başladığı için süreci hızlandırıp ön elemeyi genel yetenek ve ingilizce sınavlarıyla yapmak yerine mülakat ile yapmayı düşünüyorlar. Yani muhtemelen acil personel ihtiyacını karşılamak için böyle bir yöntem uyguluyor olabilirler.

A

Adana

HavaPersonel.Com
Muhtemelen sezon çoktan başladığı için süreci hızlandırıp ön elemeyi genel yetenek ve ingilizce sınavlarıyla yapmak yerine mülakat ile yapmayı düşünüyorlar. Yani muhtemelen acil personel ihtiyacını karşılamak için böyle bir yöntem uyguluyor olabilirler.
Ya işte güvenemiyorum. Adana da yaşıyorum kalkıp gittiğimde neyle karşılaşacağımı bilmiyorum beni arayan numaraya dünden beri ulaşamıyorum yani açan yok. Kararsız kaldım süre kısıtlı.

H

havacihanimmm

HavaPersonel.Com
Ya işte güvenemiyorum. Adana da yaşıyorum kalkıp gittiğimde neyle karşılaşacağımı bilmiyorum beni arayan numaraya dünden beri ulaşamıyorum yani açan yok. Kararsız kaldım süre kısıtlı.
Mail atın ve linkedinden ulaşmaya calisin şehir dışındaymıssınız birde sorun olmaz umarim basarilar

gunesdogan

gunesdogan

HavaPersonel.Com
İngilizcenize güveniyor ve kendinizi mülakata hazır hissediyorsanız gitmenizi tavsiye ederim.

A

Adana

HavaPersonel.Com
Sizin için söylemiyorum ama sınavla girenlere böyle durum haksızlık
Bu durum tek bana mı yapılmış hiçbir şey anlamıyorum. Telefonları dünden beri açan yok. Yarın gitsem orada ne olacak bilgim yok.

A

Adana

HavaPersonel.Com
Sgk hizmet dökümü barkodlu bir şekilde getirin dedi. Bu mülakatı geçerseniz sonra kurul mülakatı olacak denildi.

H

havacihanimmm

HavaPersonel.Com
Bu durum tek bana mı yapılmış hiçbir şey anlamıyorum. Telefonları dünden beri açan yok. Yarın gitsem orada ne olacak bilgim yok.
Burada biri daha böyle birşey yazdı ama hangi forumdaydı hatırlamıyorum, bir göz gezdirin en kötü o kişiyle iletişime geçin ne yapmış en azından öğrenmiş olursunuz

Konuyu okuyanlar;