Pozisyon veya İlan Adı
Çelebi yolcu hizmetleri memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

nissa1

Üye
26 Şub 2026
25
5
5
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhabalar yeni bir ilan açılmış kariyer nette Çukurova havalimanı yolcu hizmetleri için başvurup geri dönüş alan oldu mu acaba

Daha önce oraya başvurmuştum, fakat servis güzergâhı üzerinde değilseniz şansınız yok, olumsuz bir mesaj bile almıyorsunuz. Şirketler elbette farklı, ancak TGS’den işe başlama mesajını beklerken Çelebi’nin bu kadar kolay reddetmesi bana pek iyi gelmedi. Yine de şansınızı deneyebilirsiniz

Daha önce oraya başvurmuştum, fakat servis güzergâhı üzerinde değilseniz şansınız yok, olumsuz bir mesaj bile almıyorsunuz. Şirketler elbette farklı, ancak TGS’den işe başlama mesajını beklerken Çelebi’nin bu kadar kolay reddetmesi bana pek iyi gelmedi. Yine de şansınızı deneyebilirsiniz
Servis güzergahı nasıl ? Bi fotoğrafı veya linki var mı ? Nereden ulaşabilirim acaba

Açıkçası ben de bilmiyorum. Bilseydim adres değişikliği ile şansımı denerdim

daha önce ben konusmaya gitmiştim yaklasık 2 hafta önce 1 hafta sonra döneriz dediler hala dönmediler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.