Pozisyon veya İlan Adı
Take off Cadet

ekulercuha

Üye
8 Tem 2025
12
5
0
Meslek
Kokpit
Herkese Merhaba,

Önümüzdeki hafta bir CRM mülakatına gireceğim. Bu mülakatta genel olarak resmi giyime uygun kıyafetler giyildiğini biliyorum fakat kendim daha önce hiç takım elbise, kravat vb. giymedim ve sahip de değilim. Sizce kumaş siyah pantolon, beyaz keten gömlek ve siyah düz spor ayakkabı giymek uygun olur mu? Daha önce girmiş arkadaşlar nasıl girdiler ve ortam nasıldı bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Ekstra bir soru daha çanta alsak yanımıza koyabileceğimiz bir yer var mı?

• Like
Tepkiler: Violet035
Selamlar, mülakat binasına bolca gelip gitmiş birisi olarak kabin, kokpit, crm, kurul fark etmeksizin erkeklerin %95'inin takım elbise, kravat ve kundura ayakkabı giydiğini söyleyebilirim. Uygun olup olmadığı veya olumsuz etkileyip etkilemediği konusunda bir yorumum yok, ona sürece daha hakim kişiler cevap verebilir ama genel olarak herkesin tam resmi giyindiğini söyleyebilirim. Çantayı da yanınıza alabilirsiniz bir sorun olmaz. Ben bireysel mülakatlara girerken direkt bekleme alanında bırakıyordum, ama isterseniz oraya da alıp yanınıza koyabilirsiniz.

• Like
Tepkiler: gunes
Herkese Merhaba,

Önümüzdeki hafta bir CRM mülakatına gireceğim. Bu mülakatta genel olarak resmi giyime uygun kıyafetler giyildiğini biliyorum fakat kendim daha önce hiç takım elbise, kravat vb. giymedim ve sahip de değilim. Sizce kumaş siyah pantolon, beyaz keten gömlek ve siyah düz spor ayakkabı giymek uygun olur mu? Daha önce girmiş arkadaşlar nasıl girdiler ve ortam nasıldı bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Ekstra bir soru daha çanta alsak yanımıza koyabileceğimiz bir yer var mı?
Takım elbise zorunlu diye biliyorum saç sakal da traşlı temiz bir görüntü olmalı.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.