Pozisyon veya İlan Adı
Kokpit
9 Eki 2025
15
5
0
Meslek
Kokpit
Arkadaşlar selamlar, daha önce reteste girmiş bi arkadaşım yardımcı olabilir mi? Reteste yine aynı kişilerle mi giriyoruz bizim ekipte 1 kişi geçmişti ben yine o 5 kişiyle mi gireceğim ? Birde retest sürecinde nasıl bir çalışma gerçekleştirdiniz teşekkürler

Merhabalar, Thy'nin belirlediği gruba göre gireceğiniz için reteste, bu aynı kişiler de olabilir farklı kişiler de, tamamen değişken diyebiliriz.
Retest sürecinde adaylar danışmanlık alabiliyorlar çünkü özellikle elemeler birebir kısım değil de takım oyunu kısmından kaynaklı gerçekleşiyor. O yüzden crm kaynağı vs. okumak teorik bilgiyi arttırsa da ben pratik ve uygulanabilir farkındalığın olması taraftarıyım. Hata farkındalığı elbette önemli fakat siz adaylar kendi kendinizi değerlendirebilecek konumda olabilmek için çok objektif olmanız gerekir. Benim danışman olarak Reflection questions diye adlandırdığım bir takım sorular var aslında. Self assessment yapmak için kullanabilirsiniz. Diğer adaylarla da paylaşmış olurum hem 😊
-Tüm durumu (görev, çevre, zaman baskısı)
aynı anda değerlendirebildim mi?
-Hangi anda farkındalığımı kaybettim ve neden?
-Önceliklerimi belirlerken stres veya zaman baskısı kararlarımı nasıl etkiledi?
-Kararımı hangi verilere dayandırdım — duygulara mı, bilgilere mi?
-Ekibin diğer üyelerini aktif olarak sürece dahil ettim mi?
-Rol paylaşımı ve sorumluluk konusunda net miydim?
Bu soru listesi uzar gider 😊

Arkadaşlar selamlar, daha önce reteste girmiş bi arkadaşım yardımcı olabilir mi? Reteste yine aynı kişilerle mi giriyoruz bizim ekipte 1 kişi geçmişti ben yine o 5 kişiyle mi gireceğim ? Birde retest sürecinde nasıl bir çalışma gerçekleştirdiniz teşekkürler
Hangi tarihte Crm e girmiştiniz ve sizle beraber gelip geçen kişi çok aktif katılan biri miydi dengede kalan birisi miydi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.