Pozisyon veya İlan Adı
Harekat Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

aviationby

Üye
3 Mar 2026
30
2
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Arkadaşlar en son girdiğimiz İngilizce mülakattan sonra olumlu olumsuz dönüş alan var mı? Aldığınızda bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden.

benim turkce olan 10-15 dk surdu isi soylediler celebiyi biliyor musunuz, bu meslegin gerekliliklerinden bahsettiler, okulumun sorun olup olmayacagi, adresim vs vs ben pazartesi girdim 2 45 de saat 4 gibi beni ertesi gun ingilizce mulakat var diye aradilar 1 saat 15 dakika sonra cabucak geldi yani ardindan belki istasyon sefiyle yuz yuze bir mulakat olabilir dediler bende dedim sehir disindayim eger cagiracaksaniz 1 2 gun onceden soyler misiniz dedim onu da not aldilar adresimi falan da not aldilar en son sali ingilizceye girdim 5 dakika surdu baya basitti operasyon sureci gittiysem gittigim gitmediysem gitmek istedigim ulke hangi bolumu okudugum favori dersim vs vs dun ne yaptigimi sordu falan hemen bitti 5 dakikada simdi kac gun oldu haber yok İK nin numarasi var ariyorum ulasilamiyor noldu ofisi mi kapattilar anlamadim mail falan da attim kimseden ses yok cuma oldu egitimler haftayaysa ne zaman bizi bilgilendirecekler iste bekliyoruz

benim turkce olan 10-15 dk surdu isi soylediler celebiyi biliyor musunuz, bu meslegin gerekliliklerinden bahsettiler, okulumun sorun olup olmayacagi, adresim vs vs ben pazartesi girdim 2 45 de saat 4 gibi beni ertesi gun ingilizce mulakat var diye aradilar 1 saat 15 dakika sonra cabucak geldi yani ardindan belki istasyon sefiyle yuz yuze bir mulakat olabilir dediler bende dedim sehir disindayim eger cagiracaksaniz 1 2 gun onceden soyler misiniz dedim onu da not aldilar adresimi falan da not aldilar en son sali ingilizceye girdim 5 dakika surdu baya basitti operasyon sureci gittiysem gittigim gitmediysem gitmek istedigim ulke hangi bolumu okudugum favori dersim vs vs dun ne yaptigimi sordu falan hemen bitti 5 dakikada simdi kac gun oldu haber yok İK nin numarasi var ariyorum ulasilamiyor noldu ofisi mi kapattilar anlamadim mail falan da attim kimseden ses yok cuma oldu egitimler haftayaysa ne zaman bizi bilgilendirecekler iste bekliyoruz
benim de türkçe mülakatım çok olumlu geçmişti dediğiniz gibi ilerledi süreç ancak ingilizce mülakatım 2 dakika falan sürdü 5-6 soru soruldu ve hepsini de cevapladım. ama mülakat saatimden geç başladığı için gerildim biraz ve sorulara da direkt başlandı kendini tanıt vs demeden. yine de sorulan her soruya hızlı bir sekilde birkaç cümlelik paragrfalar halinde cevap verdim. hatta ingilizce hocası bence iyisin bile dedi. ama daha önce bu kadar kısa süren bir mülakata girmemiştim o yüzden çok gergin hissediyorum bu konuda

benim de türkçe mülakatım çok olumlu geçmişti dediğiniz gibi ilerledi süreç ancak ingilizce mülakatım 2 dakika falan sürdü 5-6 soru soruldu ve hepsini de cevapladım. ama mülakat saatimden geç başladığı için gerildim biraz ve sorulara da direkt başlandı kendini tanıt vs demeden. yine de sorulan her soruya hızlı bir sekilde birkaç cümlelik paragrfalar halinde cevap verdim. hatta ingilizce hocası bence iyisin bile dedi. ama daha önce bu kadar kısa süren bir mülakata girmemiştim o yüzden çok gergin hissediyorum bu

dert etme herkesi cabucak mulakata almaya calismistirlar benimki de kisa surdu egitimler haftaya ise onumuzdeki gunlerde donus almaliyiz yani umarim

dert etme herkesi cabucak mulakata almaya calismistirlar benimki de kisa surdu egitimler haftaya ise onumuzdeki gunlerde donus almaliyiz yani umarim
Çelebi bu arada diğer şirketlere göre çok daha hızlı dönüş yapıyor bu haliyle bile emin olabilirsiniz. Ben sadece ilk defa bu kadar hızlı bir ingilizce mülakatına girdim. Kendimi tanıtmadan vesaire direkt sorulara başlandı o gerginlikle duraksamadan konusmaya calıstım. bir de telaffuz ve konusma olarak hızlı konusan bırıyım soruyu pas gectıgım bıle olmadı ve sorular gunluk soru degıldı daha teknık geldı muhtemelen bıldıgım ıcın..o yuzden kısa surdu oyleyse. Gergin oldugum icin kaybedersem uzulurum ama..neyse hayırlısı olsun bakalım tesekkür ediyorum insallah gonlumuzce olur

Çelebi bu arada diğer şirketlere göre çok daha hızlı dönüş yapıyor bu haliyle bile emin olabilirsiniz. Ben sadece ilk defa bu kadar hızlı bir ingilizce mülakatına girdim. Kendimi tanıtmadan vesaire direkt sorulara başlandı o gerginlikle duraksamadan konusmaya calıstım. bir de telaffuz ve konusma olarak hızlı konusan bırıyım soruyu pas gectıgım bıle olmadı ve sorular gunluk soru degıldı daha teknık geldı muhtemelen bıldıgım ıcın..o yuzden kısa surdu oyleyse. Gergin oldugum icin kaybedersem uzulurum ama..neyse hayırlısı olsun bakalım tesekkür ediyorum insallah gonlumuzce olur
an itibariyle 5 dakika once arandim pazartesi mulakata cagrildim

• Like
Tepkiler: unscorsese

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.