Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam söylemedi diyelim yemek olayını nasıl halledicek çalışırken sefer tası ile mi gezicek evden getirip
Bunu konuyu açan kişide farkındadır diye düşünüyorum. Ama bir tavsiye verebilirim. Bildiğim kadarı ile Sabiha Gökçen'de yemek kartı veriyorlar. Belki durumunu belirtip oraya geçmek isteyebilir..

Hiç iyi akıl vermiyorsun insanlara ! Yemek nasıl yicek bu insan işe başlayınca glütensiz seçenegi var mı ben hiç rastlamadım yemekhanede

Bunun beni ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Ayrıca her yer glutensiz yemek dağıtıyor da bir tek havalimanında mı yok ? Güldürmeyin, iş oldu da glutensiz yemeği kaldı! Bazı şeyleri çok basite alıyorsunuz.

Bunun beni ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Ayrıca her yer glutensiz yemek dağıtıyor da bir tek havalimanında mı yok ? Güldürmeyin, iş oldu da glutensiz yemeği kaldı! Bazı şeyleri çok basite alıyorsunuz.
Sen işe girsin de sonrasını düşünme gibi bir tavsiye vermişsin geçen günde polistik over sorun olur mu yazan birine sanmiyorum yazmışsın birazdaha dikkatli ol insanlar sana güveniyor!

Hani bu insan çölyak hastası ya ondan dedim varmı bilginin olmadığı konuda başka fikrin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.