Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunu konuyu açan kişide farkındadır diye düşünüyorum. Ama bir tavsiye verebilirim. Bildiğim kadarı ile Sabiha Gökçen'de yemek kartı veriyorlar. Belki durumunu belirtip oraya geçmek isteyebilir..
Bunun beni ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Ayrıca her yer glutensiz yemek dağıtıyor da bir tek havalimanında mı yok ? Güldürmeyin, iş oldu da glutensiz yemeği kaldı! Bazı şeyleri çok basite alıyorsunuz.
Bunun beni ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Ayrıca her yer glutensiz yemek dağıtıyor da bir tek havalimanında mı yok ? Güldürmeyin, iş oldu da glutensiz yemeği kaldı! Bazı şeyleri çok basite alıyorsunuz.
Sen işe girsin de sonrasını düşünme gibi bir tavsiye vermişsin geçen günde polistik over sorun olur mu yazan birine sanmiyorum yazmışsın birazdaha dikkatli ol insanlar sana güveniyor!
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.