A
Abdmr
HavaPersonel.Com
@admin çölyak hastalığı yer hizmetlerinde çalışmak için engel mi ?
Siz söylemezseniz bilemezler@admin çölyak hastalığı yer hizmetlerinde çalışmak için engel mi ?
Hiç iyi akıl vermiyorsun insanlara ! Yemek nasıl yicek bu insan işe başlayınca glütensiz seçenegi var mı ben hiç rastlamadım yemekhanedeSiz söylemezseniz bilemezler
Forumda görmüştüm bunu. İş yeri muanesinde bu hastalığını söyleyen biri doktor tarafından elenmiş... keşke söylemeseydim de yazmıştı devamında.@admin çölyak hastalığı yer hizmetlerinde çalışmak için engel mi ?
Tamam söylemedi diyelim yemek olayını nasıl halledicek çalışırken sefer tası ile mi gezicek evden getiripForumda görmüştüm bunu. İş yeri muanesinde bu hastalığını söyleyen biri doktor tarafından elenmiş... keşke söylemeseydim de yazmıştı devamında.
Bunu konuyu açan kişide farkındadır diye düşünüyorum. Ama bir tavsiye verebilirim. Bildiğim kadarı ile Sabiha Gökçen'de yemek kartı veriyorlar. Belki durumunu belirtip oraya geçmek isteyebilir..Tamam söylemedi diyelim yemek olayını nasıl halledicek çalışırken sefer tası ile mi gezicek evden getirip
Söylemezsen bile doktorun tanı girdiği için e-nabızda gözükecek . Gizlesen bile onu açtırıyorlar saklaman biraz zor.@admin çölyak hastalığı yer hizmetlerinde çalışmak için engel mi ?
Hiç iyi akıl vermiyorsun insanlara ! Yemek nasıl yicek bu insan işe başlayınca glütensiz seçenegi var mı ben hiç rastlamadım yemekhanede
Sen işe girsin de sonrasını düşünme gibi bir tavsiye vermişsin geçen günde polistik over sorun olur mu yazan birine sanmiyorum yazmışsın birazdaha dikkatli ol insanlar sana güveniyor!Bunun beni ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Ayrıca her yer glutensiz yemek dağıtıyor da bir tek havalimanında mı yok ? Güldürmeyin, iş oldu da glutensiz yemeği kaldı! Bazı şeyleri çok basite alıyorsunuz.
Hani bu insan çölyak hastası ya ondan dedim varmı bilginin olmadığı konuda başka fikrinBunun beni ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Ayrıca her yer glutensiz yemek dağıtıyor da bir tek havalimanında mı yok ? Güldürmeyin, iş oldu da glutensiz yemeği kaldı! Bazı şeyleri çok basite alıyorsunuz.
Sanmıyorum yazmışsam sanmıyorumdur. Ben sosyal medya uzmanı veya içerik üreticisi değilim. Bu sayfalar da dün kurulmadılar. Sohbet arşivlerim var bir soru geldiğinde araştırıp bakıyorum geçmişte neler yazılmış ve ona göre cevap veriyorum. Merak etmeyin insanların iş bulması en çok benim umurumda bu yüzden bu sayfalar oluşturuldu bu yüzden buraya vakit harcıyorum.Sen işe girsin de sonrasını düşünme gibi bir tavsiye vermişsin geçen günde polistik over sorun olur mu yazan birine sanmiyorum yazmışsın birazdaha dikkatli ol insanlar sana güveniyor!
O zaman birdaha sohbet arşivlerinden degil havayollarının sayfasından bakıp yazarsın dogru bilgiyi teşekkürlerSanmıyorum yazmışsam sanmıyorumdur. Ben sosyal medya uzmanı veya içerik üreticisi değilim. Bu sayfalar da dün kurulmadılar. Sohbet arşivlerim var bir soru geldiğinde araştırıp bakıyorum geçmişte neler yazılmış ve ona göre cevap veriyorum. Merak etmeyin insanların iş bulması en çok benim umurumda bu yüzden bu sayfalar oluşturuldu bu yüzden buraya vakit harcıyorum.
Hangi polistik over tanısı olan birisi işe alınır rica etsem söylermisin resmen o konunun cevabına sorun olacağını sanmıyorum yazmışsın havacılık sektöründe çalıştığına dair şüphelerim var sen burda bu insanlara söylemezsen bişey olmaz yazamazsın bu evrakta sahteciliğe girer işe girdiği zaman sorun teşkil eder insanlara bilginin olmadığı konularda fikir verme ben buraya bişey yazıcaksam defalarca kez teyit ediyorum senin gibi varsayım üzerinden gitmiyorumSanmıyorum yazmışsam sanmıyorumdur. Ben sosyal medya uzmanı veya içerik üreticisi değilim. Bu sayfalar da dün kurulmadılar. Sohbet arşivlerim var bir soru geldiğinde araştırıp bakıyorum geçmişte neler yazılmış ve ona göre cevap veriyorum. Merak etmeyin insanların iş bulması en çok benim umurumda bu yüzden bu sayfalar oluşturuldu bu yüzden buraya vakit harcıyorum.
Hangi polistik over tanısı olan birisi işe alınır rica etsem söylermisin resmen o konunun cevabına sorun olacağını sanmıyorum yazmışsın havacılık sektöründe çalıştığına dair şüphelerim var sen burda bu insanlara söylemezsen bişey olmaz yazamazsın bu evrakta sahteciliğe girer işe girdiği zaman sorun teşkil eder insanlara bilginin olmadığı konularda fikir verme ben buraya bişey yazıcaksam defalarca kez teyit ediyorum senin gibi varsayım üzerinden gitmiyorum
Kusura bakma klavye hatası bencede uzatmayalımPolistik değil, polikistik over sendromu PKOS durumunda ek tetkik isterler direkt elemezler.
Bilgim var diye yazdım. Daha fazla uzatmayacağım, iyi forumlar.
Bu arada glutensiz yemekler de mevcut.Bunun beni ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Ayrıca her yer glutensiz yemek dağıtıyor da bir tek havalimanında mı yok ? Güldürmeyin, iş oldu da glutensiz yemeği kaldı! Bazı şeyleri çok basite alıyorsunuz.