Çok Önemli Bir Konu Herkes İncelesin Lütfen

• Konbuyu başlatan cleverman6
  • Başlangıç tarihi
C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar ilk hafta giren biri olarak, sonuç maili almayanların ben de dahil olumsuz olduğunu düşünüyorum. Genelde süreç sonunda bekletilen herkes toplu olumsuz alıyormuş sanırım.

Take Off Jr sınavın'da da online video mülakat olmuş ve çok kişi iyi geçmesine rağmen olumsuz almış, çok az olumlu alan olmuş.

Velhasıl demem o ki olumlu alanlar geçmiş bulunmakta büyük ihtimalle. Sadece mülakatta yapılan elemeye göre o anın krizini kurtarmak için belirli sayıda olumlu atılabilir oda ne kadar eksik var ise gerisi toplu olumsuz süreç, süreç sonunda ( online video mülakatların bittiği zaman ) toplu olarak olumsuz yollanmış sanırım önceki alımlarda.

Madem olumluyuz bu kadar çok kişi neden olumlu atılmadı ve sadece anket maili aldı ?

Süreç sonunda çünkü topluya gider bu az gerçekçi olalım, olumlu olsaydı alınırdı.

Diyeceksiniz ki süreç devam ediyor, evet son 2 hafta kaldı ve siz düşünüyormusunuz bu kadar bekleyen kişi 2 haftaya kadar mail alacak?

Genel merkez'de olan mülakatlar'da ve sağlık aşamasın'da bayağı bir eleme olması lazım ki o anın krizini yönetmek için mail sonucunu almayanlardan birkaç kişiye olumlu dönsün o da hepsi değil.

Ki 80 kişi 4 sınıf mezun olsunki bekleyen olumlu arkadaşlar tekrar boşalan 4 sınıfı doldurup onlarda tamamlayabilsin diye o 2025 ibaresi mevcut sanırım

Eylül sonunda eğitimler başlayacakmış galiba, bu hesaba göre eğitimin 1.5 ay sürdüğünü varsayarsak, 4 sınıf toplam 6 ay yapar ve Mart ayında eğitimler biter eğer aralıksız devam edilirse.

J

judas0

HavaPersonel.Com
Eğitimlerin sınıf sınıf yapılacağı çıkarımını nerden yaptın?

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Eğitimlerin sınıf sınıf yapılacağı çıkarımını nerden yaptın?
Eğitim de 1 sınıf 20 kişi oluyor diye biliyorum

Her sınıf arasında zaman aralığı farkı olur diye tahmin ediyorum

Mesela ilk sınıf çok yakında başlayacak sanırım

Diğer sınıflar sırayla 6 gruptan olumlu mail alanlar

E

elifffffff

HavaPersonel.Com
umudum kalmadı zaten

J

judas0

HavaPersonel.Com
Eğitim de 1 sınıf 20 kişi oluyor diye biliyorum

Her sınıf arasında zaman aralığı farkı olur diye tahmin ediyorum

Mesela ilk sınıf çok yakında başlayacak sanırım

Diğer sınıflar sırayla 6 gruptan olumlu mail alanlar
Ben buna katılmıyorum çünkü 6 ay boyunca kimse ders almayı beklemez yani ve koskoca Thy nin 1 tane sınıfı yoktur diye düşünüyorum.Burda tahminlerle çıkarım yapmak saçma.Mesela bekleyenlerin 2 haftaya mail alacağını düşünmediğini söylüyorsun ama video mülakatlar zaten 2 haftaya bitecek ve 2 hafta sonra girenlerin olumlu dönüşü en erken eylül 2. haftası açıklanacak.Yani süreç daha çok uzun dostum

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Ben buna katılmıyorum çünkü 6 ay boyunca kimse ders almayı beklemez yani ve koskoca Thy nin 1 tane sınıfı yoktur diye düşünüyorum.Burda tahminlerle çıkarım yapmak saçma.Mesela bekleyenlerin 2 haftaya mail alacağını düşünmediğini söylüyorsun ama video mülakatlar zaten 2 haftaya bitecek ve 2 hafta sonra girenlerin olumlu dönüşü en erken eylül 2. haftası açıklanacak.Yani süreç daha çok uzun dostum
Sürecin uzunluğundan bekleyecekler bence, 1 sınıf değil 4 sınıf mevcut. Sonuç maili bekleyipte 2 hafta içerisinde olumlu almayacaklar ilk 2 grup zaten süreç bitiyor 2 haftaya

H

Havaciolmak

HavaPersonel.Com
2019 da 50ye yakın sınıf vardı ve sınıflar da 20 kişilikti hemen hemen aynı zamanda başlatıldı. İnsanları umutsuzluğa sürüklemeyin. Mülakat maili gelecek herkese. Sadece seviyeyi tespit ettiği için ilk önce puanları yüksek olanlara gelecek snra tercihe göre aşağıya doğru inecek. Herkes b2 ve üstüdür sen a2sindir geçemezsin.

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
2019 da 50ye yakın sınıf vardı ve sınıflar da 20 kişilikti hemen hemen aynı zamanda başlatıldı. İnsanları umutsuzluğa sürüklemeyin. Mülakat maili gelecek herkese. Sadece seviyeyi tespit ettiği için ilk önce puanları yüksek olanlara gelecek snra tercihe göre aşağıya doğru inecek. Herkes b2 ve üstüdür sen a2sindir geçemezsin.
4-5 sınıf diye biliyorum. A2? Her soruya konu dışına çıkmadan cevaplayarak B2 gramer bilgisi kullanmış biriyim ve 5 de 5 yaptım. Yapay zekanın başka bir değerlendirmesi var ve çözemiyoruz hiçbir şekilde

N

nereko

HavaPersonel.Com
Take Off JR ile burayı karşılaştırmak bence yanlış, çünkü mülakatların amacı farklı. Onlarda Türkçe sorular varken, burada tamamen İngilizce konuşma seviyesini ölçmek amacıyla gerçekleştirilen bir video mülakat söz konusu. İnsanları, yapay zeka veya online alışveriş gibi spontane konular hakkında konuşamadıkları için eleyeceklerini sanmıyorum. Zaten bu tür mülakatların genel olarak ne kadar verimli olmayacağını bildikleri için ek olarak yüz yüze bir mülakat daha gerçekleştirecekler. Ayrıca boy, kilo, sağlık aşamaları da var. Take Off JR'de ise süreç sadece genel iş muayenesi ile bitiriyor, kabin memurluğu kadar detaylı değil.

İnsanları yolun başındaki ikinci aşamada elemek için başvuru süreçlerini neredeyse bir ay boyunca açık tutmuş olmamaları gerekirdi. Öyle olsaydı, saçma olurdu. Take Off JR’nin süreci ne kadar bilmiyorum ama bu kadar uzun değildir. Aynı şekilde mühendislik ilanını en fazla 4 gün açık tuttular.

Sonuç olarak, sınava girip tarzan gibi konuşmayan herkese şans tanıyacaklardır. Bu forumda bu ilana başvurup süreci olumsuz olan kimseyi görmedim.

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Take Off JR ile burayı karşılaştırmak bence yanlış, çünkü mülakatların amacı farklı. Onlarda Türkçe sorular varken, burada tamamen İngilizce konuşma seviyesini ölçmek amacıyla gerçekleştirilen bir video mülakat söz konusu. İnsanları, yapay zeka veya online alışveriş gibi spontane konular hakkında konuşamadıkları için eleyeceklerini sanmıyorum. Zaten bu tür mülakatların genel olarak ne kadar verimli olmayacağını bildikleri için ek olarak yüz yüze bir mülakat daha gerçekleştirecekler. Ayrıca boy, kilo, sağlık aşamaları da var. Take Off JR'de ise süreç sadece genel iş muayenesi ile bitiriyor, kabin memurluğu kadar detaylı değil.

İnsanları yolun başındaki ikinci aşamada elemek için başvuru süreçlerini neredeyse bir ay boyunca açık tutmuş olmamaları gerekirdi. Öyle olsaydı, saçma olurdu. Take Off JR’nin süreci ne kadar bilmiyorum ama bu kadar uzun değildir. Aynı şekilde mühendislik ilanını en fazla 4 gün açık tuttular.

Sonuç olarak, sınava girip tarzan gibi konuşmayan herkese şans tanıyacaklardır. Bu forumda bu ilana başvurup süreci olumsuz olan kimseyi görmedim.
Her iki sınavıda Vire Up gerçekleştirdi ve aynı mantık oraya 2-3 Türkçe soru soruldu 5 tanede İngilizce'den geldi mantıkta aynı

Sonuçlar geldiğinde herkes bunun adil olmadığını söylüyordu, forumda C1 olan ve 2 dakika konuşan kişi bile olumsuz aldığını ifade etmiş

H

Havaciolmak

HavaPersonel.Com
Her söylenen şeye inanmayın bence. 5-5 yaptıysan ndn olumsuz olduğunu düşünüyorsun. Sistem doğru cümle kurmana anlamana göre puan veriyor. 2 cümle kurdun hepsini geçtin diğer kişide 7 cümle kurdu hepsini geçti. Seninle onun puanı bir olur mu sence. Yukarıdan aşağıya göre mülakata çağrılcak boydan kuruldan geçemeyenlere görede diğer adaylardan çağrılcak o yüzden olumsuz maili kimseye gelmez şimdi

J

jkfhsjkdvns

HavaPersonel.Com
arkadaşlar video mülakatta başlangıçtaki açık rıza metninin altına adını yaz onayla diyor yazıyorum onaylayamıyorum sebebini bilen var mı

K

kayaa

HavaPersonel.Com
Admin mesaj niye siliyorsun?bugun ik biri ile beraberdim bu surecin bizzat icinde soyledigi sey su sistemin c1 b2 arasi belirledigi herkes gecmis tabii bu sayiyi dusurecekler diger asamalarda!

E

elifffffff

HavaPersonel.Com
Yani mail gelmeyenler için olumsuz olduğunu düşünebiliriz öyle mi? Bana anket dışında mail gelmedi

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Admin mesaj niye siliyorsun?bugun ik biri ile beraberdim bu surecin bizzat icinde soyledigi sey su sistemin c1 b2 arasi belirledigi herkes gecmis tabii bu sayiyi dusurecekler diger asamalarda!
" tabii bu sayiyi dusurecekler diger asamalarda! "

Bu cümle ile tam olarak neyi kastettiniz

Y

yusufcan58

HavaPersonel.Com
26 temmuz video mülakata girdim bugün olumlu sonuç geldi ,7 günde mail geldi yani. Öncesinde ya da beraberinde bi anket maili gelmedi.Ben de forumdan çok fazla yazı okudum mail ne zaman gelecek neye göre nasıl olacağı hakkında hepsi varsayım , demem o ki kimse ne olduğunu bilmiyor .

H

Havaciolmak

HavaPersonel.Com
ing seviyenizi öğrenebilir miym

S

saulzaents

HavaPersonel.Com
22 temmuz giripte dönüş alan varmı acaba ?

H

Havaciolmak

HavaPersonel.Com
26 temmuz video mülakata girdim bugün olumlu sonuç geldi ,7 günde mail geldi yani. Öncesinde ya da beraberinde bi anket maili gelmedi.Ben de forumdan çok fazla yazı okudum mail ne zaman gelecek neye göre nasıl olacağı hakkında hepsi varsayım , demem o ki kimse ne olduğunu bilmiyor .
Bn sze sormuştum seviyenizi

Konuyu okuyanlar;