Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu 2. Grup

yesko

Üye
27 Kas 2024
318
131
5
Arkadaşlar class1 raporu için istanbulda hastane önerir misiniz. Bir de aşı kartı olayını nasıl halledeceğim küçüklükte yapılan aşılarıma ulaşamıyorum.

Anadolu yakasında hisar hastanesi var. Ümraniye de orayı önerebilirim. Asi olayını da aile hekimi veya enfeksiyon bolumune gidip kkk bagisikligi için test iste. Onu alınca kase imza attir görür. Zaten almıyorlar eğitim sonunda isteyecekler herhalde. Bizden de almadılar. Acelesi yok asinin. Ayrıca class 1 değil alacağın sertifika kabin ekibi sağlık muayene raporu olarak geçiyor. Hastaneyi aradığında kabin memuru ilk ise giriş raporu de onlar bizden daha iyi biliyor zaten.

• Like
Tepkiler: admin ve gunes
Anadolu yakasında hisar hastanesi var. Ümraniye de orayı önerebilirim. Asi olayını da aile hekimi veya enfeksiyon bolumune gidip kkk bagisikligi için test iste. Onu alınca kase imza attir görür. Zaten almıyorlar eğitim sonunda isteyecekler herhalde. Bizden de almadılar. Acelesi yok asinin. Ayrıca class 1 değil alacağın sertifika kabin ekibi sağlık muayene raporu olarak geçiyor. Hastaneyi aradığında kabin memuru ilk ise giriş raporu de onlar bizden daha iyi biliyor zaten.
Hangi işten çıkış kodları sorun yaratıyor bu arada :)

Merhaba,

Ön muayenem olumlu sonuç aldı haftaya işe giriş muayenesine çağrıldım. Şehir dışından geleceğim gelmişken hastane raporumu alıp ertesi gün işe giriş muayenesinde teslim etmek istiyorum. Randevu almak için mailde bir link bulamadım. Çevik üzerinden mi alacağız?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.