Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

gizemsky

Üye
10 Eyl 2024
151
69
35
Merhabalar,

Cumartesi günü işe giriş muaynesi maili aldım ve pazar öğlene kadar randevu alabileceğim bir link gönderildi.
Bende IK ya erteletmek istediğimi mail attım ama haftasonu dönüş olmayacağı için ne olur ne olmaz diye çevikten randevu da aldım. ( kabul edilmezse diye )
Bu sabah tarihimi erteletme konusunda yardımcı olacaklarını söyledikleri bir mail aldım, ileri tarihte tekrar link atacaklarını yazmışlar iptal etmek için hemen Çevik'e girdim fakat erişime kapandığı bilgisini verdi.
Sonuç olarak iptal edemedim ama IK ya mail ile bilgi vermiş oldum, bu bir sorun teşkil eder mi ? Benzer bir durum yaşayan oldu mu ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.