Çelebi Yer Hizmetleri Hk.

• Konbuyu başlatan pln23
  • Başlangıç tarihi
P

pln23

HavaPersonel.Com
merhaba yakın zamanda çelebi yer hizmetleri (istanbul) için sınava veya herhangi bir mülakata giren var mı .

U

User1

HavaPersonel.Com
Ben girdim. Son yüzyüze online mülakatta olumsuz dönüş yapıldı.

U

User1

HavaPersonel.Com
Aynısı bende oldu neye göre olumsuz anlamıyorum 10 soruya düzgünce cevap vermiştim
Siz insan kaynakları yetkilisi ile görüştünüz mü? Ben son görüşme gerçekleştirdim. Bu son aşama birkaç aday var demişti. Bence görüşme güzeldi ama bana görüşmeye istinaden mülakat sonucu olumsuz iletildi.

Y

Yasmin46

HavaPersonel.Com
Siz insan kaynakları yetkilisi ile görüştünüz mü? Ben son görüşme gerçekleştirdim. Bu son aşama birkaç aday var demişti. Bence görüşme güzeldi ama bana görüşmeye istinaden mülakat sonucu olumsuz iletildi.
Ben en son video mülakata girdim insan kaynakları ile online olarak toplantı yapıldı

U

User1

HavaPersonel.Com
Ben en son video mülakata girdim insan kaynakları ile online olarak toplantı yapıldı
Bende de aynısıydı. Yani süreç yeteri kadar şeffaf değildi. Çünkü direk görüşme sonucu olumsuz diye fotoğraflı mesaj içeren cevap atmışlar. Sanırım alınacak kişi az sayıdaydı.

Y

Yasmin46

HavaPersonel.Com
Bende de aynısıydı. Yani süreç yeteri kadar şeffaf değildi. Çünkü direk görüşme sonucu olumsuz diye fotoğraflı mesaj içeren cevap atmışlar. Sanırım alınacak kişi az sayıdaydı.
Ama toplantıda herkese olumlu gibi yol çizmişlerdi

Konuyu okuyanlar;