Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Ve Harekat Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
1 Haz 2025
6
0
0
Meslek
Kabin
Arkadaşlar merhaba, mayıs ayı başında mülakata girdim son aşamaya kadar ilerledim olumlu olumsuz dönüş almadım benzer bir durum yaşayan var mı acaba? Süreçle ilgili kimseye ulaşamadım ama 3 ay geçti, ayrıca İstanbul istasyonu için de yeniden başvuru yaptım kariyer üzerinden ancak en son mart ayında başvurduğum için ve geri dönüş almadığım için başvurum hala o tarihte yapılmış gibi görünüyor kariyer üzerinden. Bi fikriniz varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim, çelebi IST için dönüşlere başlamış çünkü sanırım. Dönüş almayan varsa benim gibi, bilgi verebilirseniz sevinirim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.