ÇELEBİ Çelebi Kariyer.net Geri Dönüş Yapmıyor

Javuzz

HavaPersonel.Com
Çelebi yhm-hm kariyernet'ten başvuru yapıp geri dönüş alabilen oldu mu? üç farklı ilana başvurdum. Bir ayı geçti ama hala özgeçmişim görüntülenmedi.

Javuzz

HavaPersonel.Com
anladım, peki özgeçmişimi görüntüleyemeden adresime erişebiliyormu?

opsbey

HavaPersonel.Com
Benide görüntüleyip iletişime geçmediler 10 güne yakın oldu
Muhtemelen şu an talep toplama ve değerlendirme aşamasındasınız. İlgili pozisyona uygun bulunmanız halinde dönüş sağlarlar. Benzer süreçten geçtiğim için tecrübeme dayanarak söylüyorum. İş ilanını açalı yaklaşık bir hafta oldu. Bu gibi şirketlere yapılan talepler fazla olduğu için daha titiz davranır ve doğru adayı bulmak için özenle hareket ederler. Servis güzergahınız uyuyorsa ve aranan kriterleri karşılıyorsanız muhakkak iletişime geçerler. Biraz sabırla beklemenizi tavsiye ederim.

kelebek

HavaPersonel.Com
Benim ilçem servis güzergahına uyuyor mu peki Güngören

opsbey

HavaPersonel.Com
Benim ilçem servis güzergahına uyuyor mu peki Güngören
Bununla alakalı ne yazık ki bilgi veremiyorum. Çelebi'den ayrılalı 4.5 sene oldu benim. Fakat en son Bahçelievler tarafına servisleri vardı. Şu an var mıdır bilmiyorum. Bahçelievler, güngörene oldukça yakın konumda olduğu için oraya da servis olduğunu sadece varsayabilirim. Geçen süre zarfında güzergahlarda güncelleme olduysa dediğim gibi bilemem ama

mystery

HavaPersonel.Com
Bununla alakalı ne yazık ki bilgi veremiyorum. Çelebi'den ayrılalı 4.5 sene oldu benim. Fakat en son Bahçelievler tarafına servisleri vardı. Şu an var mıdır bilmiyorum. Bahçelievler, güngörene oldukça yakın konumda olduğu için oraya da servis olduğunu sadece varsayabilirim. Geçen süre zarfında güzergahlarda güncelleme olduysa dediğim gibi bilemem ama
Şimdi hangi firmadasiniz?

havacihanimmm

HavaPersonel.Com
4.5 senenin ardından Havaş ile sektöre dönüş yaptım. Fakat henüz çok başındayım yolun. Eğitimler yeni başlıyor.
Hayırlı olsun. Bende başka firma ile anlaştım zaten eğitime başlayacağım , şu dönemlerde arasınlarda bekleyelim diye lüksümüz olmuyor maalesef ama haklısınız talep toplayıp ihtiyaç halinde direkt arıyorlardır

Eminezm

HavaPersonel.Com
Bana dönüş yaptılar mail üzerinden sınav linki gönderdiler, mailinizide sık sık kontrol edin çünkü aynı gün içinde sadece 15 dakika aktif oluyor sınav harici girilmiyor. Önce genel yetenek orda başarılı olursan ingilizceye yönlendiriyor sistem, 50 tane ingilizce soru vardı ve gerçekten çok zordu b2 c1 seviye sorulardı ertesi gün olumsuz maili geldi.

Javuzz

HavaPersonel.Com
Bana dönüş yaptılar mail üzerinden sınav linki gönderdiler, mailinizide sık sık kontrol edin çünkü aynı gün içinde sadece 15 dakika aktif oluyor sınav harici girilmiyor. Önce genel yetenek orda başarılı olursan ingilizceye yönlendiriyor sistem, 50 tane ingilizce soru vardı ve gerçekten çok zordu b2 c1 seviye sorulardı ertesi gün olumsuz maili geldi.
anladım geçmiş olsun ev adresiniz neresiydi

Konuyu okuyanlar;