Hangi semte oturuyorsunuzÇelebi yhm-hm kariyernet'ten başvuru yapıp geri dönüş alabilen oldu mu? üç farklı ilana başvurdum. Bir ayı geçti ama hala özgeçmişim görüntülenmedi.
SarıyerHangi semte oturuyorsunuz
Size o yüzden dönmüyor servis düzergahı dışındasınızSarıyer
Siz başvuru yaparken adresini tam olarak yazmadınızmı sorulan soruya ordan fitreden geçmiyoranladım, peki özgeçmişimi görüntüleyemeden adresime erişebiliyormu?
siz semt neresiBeni görüntüledi ama aramadı
Güngörensiz semt neresi
Muhtemelen şu an talep toplama ve değerlendirme aşamasındasınız. İlgili pozisyona uygun bulunmanız halinde dönüş sağlarlar. Benzer süreçten geçtiğim için tecrübeme dayanarak söylüyorum. İş ilanını açalı yaklaşık bir hafta oldu. Bu gibi şirketlere yapılan talepler fazla olduğu için daha titiz davranır ve doğru adayı bulmak için özenle hareket ederler. Servis güzergahınız uyuyorsa ve aranan kriterleri karşılıyorsanız muhakkak iletişime geçerler. Biraz sabırla beklemenizi tavsiye ederim.Benide görüntüleyip iletişime geçmediler 10 güne yakın oldu
Bununla alakalı ne yazık ki bilgi veremiyorum. Çelebi'den ayrılalı 4.5 sene oldu benim. Fakat en son Bahçelievler tarafına servisleri vardı. Şu an var mıdır bilmiyorum. Bahçelievler, güngörene oldukça yakın konumda olduğu için oraya da servis olduğunu sadece varsayabilirim. Geçen süre zarfında güzergahlarda güncelleme olduysa dediğim gibi bilemem amaBenim ilçem servis güzergahına uyuyor mu peki Güngören
Şimdi hangi firmadasiniz?Bununla alakalı ne yazık ki bilgi veremiyorum. Çelebi'den ayrılalı 4.5 sene oldu benim. Fakat en son Bahçelievler tarafına servisleri vardı. Şu an var mıdır bilmiyorum. Bahçelievler, güngörene oldukça yakın konumda olduğu için oraya da servis olduğunu sadece varsayabilirim. Geçen süre zarfında güzergahlarda güncelleme olduysa dediğim gibi bilemem ama
4.5 senenin ardından Havaş ile sektöre dönüş yaptım. Fakat henüz çok başındayım yolun. Eğitimler yeni başlıyor.Şimdi hangi firmadasiniz?
Sordum şimdi Güngören Bağcılar buraya servis varmışBenim ilçem servis güzergahına uyuyor mu peki Güngören
Hayırlı olsun. Bende başka firma ile anlaştım zaten eğitime başlayacağım , şu dönemlerde arasınlarda bekleyelim diye lüksümüz olmuyor maalesef ama haklısınız talep toplayıp ihtiyaç halinde direkt arıyorlardır4.5 senenin ardından Havaş ile sektöre dönüş yaptım. Fakat henüz çok başındayım yolun. Eğitimler yeni başlıyor.
Ne zaman ararlar pekiSordum şimdi Güngören Bağcılar buraya servis varmış
anladım geçmiş olsun ev adresiniz neresiydiBana dönüş yaptılar mail üzerinden sınav linki gönderdiler, mailinizide sık sık kontrol edin çünkü aynı gün içinde sadece 15 dakika aktif oluyor sınav harici girilmiyor. Önce genel yetenek orda başarılı olursan ingilizceye yönlendiriyor sistem, 50 tane ingilizce soru vardı ve gerçekten çok zordu b2 c1 seviye sorulardı ertesi gün olumsuz maili geldi.