Pozisyon veya İlan Adı
Hatay İstasyonu Part Time-Harekat Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Dilanno

Üye
27 Ocak 2026
1
0
0
Meslek
Akademik
Genel yetenek sınavı esnasında yanlışlıkla mouse’un geri tuşuna bastım ve sayfa yenilendi. Ardından “Burada mısınız?” uyarısı çıktı, “Evet, buradayım” seçeneğine bastım ancak sistem beni sınavı tamamlamadığım halde “Sınava katılımınız için teşekkür ederiz” ekranına yönlendirdi ve sınav 1 defa yapılmış olarak görünüyor.
İK danışmanını aradım dönüş alamadım daha sonra sms attım yaşadığım durumu anlatmak için sizce sınava yeniden erişim sağlayabilir miyim? Bir daha sınav linki atarlar mı?

Genel yetenek sınavı esnasında yanlışlıkla mouse’un geri tuşuna bastım ve sayfa yenilendi. Ardından “Burada mısınız?” uyarısı çıktı, “Evet, buradayım” seçeneğine bastım ancak sistem beni sınavı tamamlamadığım halde “Sınava katılımınız için teşekkür ederiz” ekranına yönlendirdi ve sınav 1 defa yapılmış olarak görünüyor.
İK danışmanını aradım dönüş alamadım daha sonra sms attım yaşadığım durumu anlatmak için sizce sınava yeniden erişim sağlayabilir miyim? Bir daha sınav linki atarlar mı?
İk ile iletişime geçip durumu anlatırsanız ilgilenirler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.