ÇELEBİ Çelebi Hava Kargo Operasyon Memuru

LeoN

HavaPersonel.Com
Merhaba Arkadaşlar, daha önce Kariyer.Net uzerinden başvuruda bulunduğum Hava kargo Operasyon Memurluğu için bugün arandım.benden Adres Teyit Bilgisi aldılar daha sonra olumlu-olumsuz size geri dönüş yapacagiz dediler. Bu pozisyon için var mı başka aranan yada olumlu-olumsuz geri dönüş alan?

brkn1907

HavaPersonel.Com
Merhaba Arkadaşlar, daha önce Kariyer.Net uzerinden başvuruda bulunduğum Hava kargo Operasyon Memurluğu için bugün arandım.benden Adres Teyit Bilgisi aldılar daha sonra olumlu-olumsuz size geri dönüş yapacagiz dediler. Bu pozisyon için var mı başka aranan yada olumlu-olumsuz geri dönüş alan?
Beni de aradılar bugün sınava girdim bekliyom sen girdin mi?

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Evet online da olabilir mülakat tam bilmiyorum kargo memuru tam olarak ne yapıyor onu da bilmiyorum @admin maaş ve iş hakkında bilgilendirebilir.
15 dklık birebir mülakata giren var mı bugün ne soruyorlar ingilizce speaking oluyor mu yoksa türkçe mi görüşme

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Birebir online mülakattan sonra ingilizce mülakat için mail falan oldu mu ?

tnnh2

HavaPersonel.Com
İngilizce mülakatından sonra olumlu veya olumsuz bir geri dönüş alan var mi?

İngilizce mülakatı oldum; henüz bir haber yok yaklaşık 4 hafta önce.

admin

Admin
Moderatör
İngilizce mülakatından sonra olumlu veya olumsuz bir geri dönüş alan var mi?

İngilizce mülakatı oldum; henüz bir haber yok yaklaşık 4 hafta önce.
4 hafta olumlu dönüş için uzun bir süre 1 hafta daha bekleyin daha sonra olumsuz gibi hayatınıza devam edin.

Havacııııı

HavaPersonel.Com
Merhaba hava kargo operasyon memuru için çelebi tarafından sınav gönderilen var mı ya da sınav bittikten sonra dönüş yapan. Bilgi verebilirseniz çok sevinirim

Konuyu okuyanlar;