ÇELEBİ Çelebi Hava Kargo Operasyon Memuru

L

LeoN

HavaPersonel.Com
Merhaba Arkadaşlar, daha önce Kariyer.Net uzerinden başvuruda bulunduğum Hava kargo Operasyon Memurluğu için bugün arandım.benden Adres Teyit Bilgisi aldılar daha sonra olumlu-olumsuz size geri dönüş yapacagiz dediler. Bu pozisyon için var mı başka aranan yada olumlu-olumsuz geri dönüş alan?

B

brkn1907

HavaPersonel.Com
Merhaba Arkadaşlar, daha önce Kariyer.Net uzerinden başvuruda bulunduğum Hava kargo Operasyon Memurluğu için bugün arandım.benden Adres Teyit Bilgisi aldılar daha sonra olumlu-olumsuz size geri dönüş yapacagiz dediler. Bu pozisyon için var mı başka aranan yada olumlu-olumsuz geri dönüş alan?
Beni de aradılar bugün sınava girdim bekliyom sen girdin mi?

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Genel yetenek ile ingilizce sınavına dün girip bugün kargo operasyon bilgilendirme toplantısı maili alan var mı ?
Toplantıda iş hakkında mı bilgilendiriyorlar noluyor acaba ingilizce speaking mülakat yok mu ?

B

brkn1907

HavaPersonel.Com
Toplantıda iş hakkında mı bilgilendiriyorlar noluyor acaba ingilizce speaking mülakat yok mu ?
Bana da göndermisler davet speaking olmaz galiba iş hakkında bilgilendirirler mülakat tarihi verirler diye düşünüyorum

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Bana da göndermisler davet speaking olmaz galiba iş hakkında bilgilendirirler mülakat tarihi verirler diye düşünüyorum
Aynen öyle görünüyor peki birebir mülakatta sadece speaking mi oluyor acaba yüzyüze

B

brkn1907

HavaPersonel.Com
Aynen öyle görünüyor peki birebir mülakatta sadece speaking mi oluyor acaba yüzyüze
Evet online da olabilir mülakat tam bilmiyorum kargo memuru tam olarak ne yapıyor onu da bilmiyorum @admin maaş ve iş hakkında bilgilendirebilir.

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Evet online da olabilir mülakat tam bilmiyorum kargo memuru tam olarak ne yapıyor onu da bilmiyorum @admin maaş ve iş hakkında bilgilendirebilir.
15 dklık birebir mülakata giren var mı bugün ne soruyorlar ingilizce speaking oluyor mu yoksa türkçe mi görüşme

B

brkn1907

HavaPersonel.Com
15 dklık birebir mülakata giren var mı bugün ne soruyorlar ingilizce speaking oluyor mu yoksa türkçe mi görüşme
Ben girdim türkçe geçiyor bugün girip ingilizce mülakata davet edilen var mı?

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Birebir online mülakattan sonra ingilizce mülakat için mail falan oldu mu ?

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
İngilizce mülakat maili alan oldu mu ?

T

tnnh2

HavaPersonel.Com
İngilizce mülakatından sonra olumlu veya olumsuz bir geri dönüş alan var mi?

İngilizce mülakatı oldum; henüz bir haber yok yaklaşık 4 hafta önce.

admin

admin

Admin
Moderatör
İngilizce mülakatından sonra olumlu veya olumsuz bir geri dönüş alan var mi?

İngilizce mülakatı oldum; henüz bir haber yok yaklaşık 4 hafta önce.
4 hafta olumlu dönüş için uzun bir süre 1 hafta daha bekleyin daha sonra olumsuz gibi hayatınıza devam edin.

Konuyu okuyanlar;