ÇELEBİ Çelebi Genel Yetenek Soruları Nasıl

• Konbuyu başlatan yhmolacakins
  • Başlangıç tarihi
Y

yhmolacakins

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bugün link geldi yarın gireceğim. Genel yetenekte neler soruyorlar lütfen söyler misiniz zor mu oluyor fazla matematik bilgim yok

B

berivan

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bugün link geldi yarın gireceğim. Genel yetenekte neler soruyorlar lütfen söyler misiniz zor mu oluyor fazla matematik bilgim yok
ingilizce çok zor bilgin olsun ingilizce öğretmeni alırmışçasına soru soruyorlar benim seviyem b2 düşün ona rağmen zorlandım. genel yetenek ve matematikte ise yüzde,yaş, oran orantı var.Eşleştirme, anlatım bozukluğu da var bu arada

Y

yhmolacakins

HavaPersonel.Com
ingilizce çok zor bilgin olsun ingilizce öğretmeni alırmışçasına soru soruyorlar benim seviyem b2 düşün ona rağmen zorlandım. genel yetenek ve matematikte ise yüzde,yaş, oran orantı var.Eşleştirme, anlatım bozukluğu da var bu arada
her türlü kalırım o zaman ben😔

B

berivan

HavaPersonel.Com
ingilizcede zor dediğiniz kısım kelime bilgisi mi çeviri vs var miydi bir de genel yetenek çok mu zordu mat falan
hem kelime bilgisi hem çeviri. ingilizcede bile anlatım bozukluğu vardı düşün. genel yetenek bana göre zor değildi zaten ilk başta genel yetenek soruyolar onu geçersen ingilizceye aktarıyo otomatik olarak

Y

yhmolacakins

HavaPersonel.Com
hem kelime bilgisi hem çeviri. ingilizcede bile anlatım bozukluğu vardı düşün. genel yetenek bana göre zor değildi zaten ilk başta genel yetenek soruyolar onu geçersen ingilizceye aktarıyo otomatik olara

hem kelime bilgisi hem çeviri. ingilizcede bile anlatım bozukluğu vardı düşün. genel yetenek bana göre zor değildi zaten ilk başta genel yetenek soruyolar onu geçersen ingilizceye aktarıyo otomatik olarak
şıklı değil mi hepsi çeviri bile

Konuyu okuyanlar;