ÇELEBİ Çelebi Genel Yetenek Baraj

• Konbuyu başlatan yhmolacakins
  • Başlangıç tarihi
Y

yhmolacakins

HavaPersonel.Com
Ben genel yetenekte çoğu sorumun doğru olduğunu düşünüyorum ama barajı gecemedim ve İngilizce sınavına bu sebeple giremedim. Neye göre bu baraj anlamadım. Gereksiz sorular vardı ve cidden barajı kaç?

H

Havacılıktutkusu

HavaPersonel.Com
Ben genel yetenekte çoğu sorumun doğru olduğunu düşünüyorum ama barajı gecemedim ve İngilizce sınavına bu sebeple giremedim. Neye göre bu baraj anlamadım. Gereksiz sorular vardı ve cidden barajı kaç?
Ne kadar uğraştınız sizde benim gibi sırf iyi bir işimiz olsun istiyoruz ama hep kapılar kapanıyor

Y

yhmolacakins

HavaPersonel.Com
gerçekten öyle.. sanki işte genel yetenek üzerine çalışacagiz ey allahim... İngilizce sor geç işte ya da tgs gibi formaliteden genel yetenek testi yap herkes gecsin ingilizcesini ölç ona gore ele

H

havacihanimmm

HavaPersonel.Com
gerçekten öyle.. sanki işte genel yetenek üzerine çalışacagiz ey allahim... İngilizce sor geç işte ya da tgs gibi formaliteden genel yetenek testi yap herkes gecsin ingilizcesini ölç ona gore ele
Nasıl sorular çıktı? Benimde özgeçmişime baktılar, yarın öbür gün arayacaklarını ümit ediyorum

📍

📍İST 34

HavaPersonel.Com
Tamda öyle oluyor genel yetenek sorularından sizin dikkatinizi ölçüyorlar

Y

yhmolacakins

HavaPersonel.Com
Nasıl sorular çıktı? Benimde özgeçmişime baktılar, yarın öbür gün arayacaklarını ümit ediyorum
yüzdelik soruları bol sözel mantık bol ve bı bilet veriyor mesela içinde isimler sayılar var onun aynısını şıkta bulman gerekiyor özellikle 9 ve 6 rakamlarına dikkat et karıştırma bir de paragraf sorusu vardı anlam akışını bozan ve anlatılmak istenen nedir diye

H

havacihanimmm

HavaPersonel.Com
yüzdelik soruları bol sözel mantık bol ve bı bilet veriyor mesela içinde isimler sayılar var onun aynısını şıkta bulman gerekiyor özellikle 9 ve 6 rakamlarına dikkat et karıştırma bir de paragraf sorusu vardı anlam akışını bozan ve anlatılmak istenen nedir diye
Çok teşekkür ederim sıkma canını , daha mezun olmamışsın inşallah çok daha güzel kapılar açılır sana

Y

yhmolacakins

HavaPersonel.Com
siz hangi ilana başvuru yaptınız döndüler mi? ben yolcu hizmetlerine başvuru yaptım iki gün önce, dün görüntülendi fakat aranmadım.. mesela hava kargo operasyonu icin yaptığımda görüntülendikten bı gün sonra aranmistim.. sanırım genel yetenekten elendim diye daha da aramazlar

H

havacihanimmm

HavaPersonel.Com
siz hangi ilana başvuru yaptınız döndüler mi? ben yolcu hizmetlerine başvuru yaptım iki gün önce, dün görüntülendi fakat aranmadım.. mesela hava kargo operasyonu icin yaptığımda görüntülendikten bı gün sonra aranmistim.. sanırım genel yetenekten elendim diye daha da aramazlar
Bende yhm başvurdum full olarak görüntülendi ancak henüz aranmadım beklemedeyim

H

havacihanimmm

HavaPersonel.Com
ben insan kaynaklarını aradım yarın mail atilacakmis cvde adres yazdığı için zaten ona göre dönüşler olacakmış
Aaa öyle mi çok teşekkür ederim bilgi için hakkımızda hayırlısı olsun

Y

yhmolacakins

HavaPersonel.Com
mail atılırsa haber verir misiniz bana da🥺

H

havacihanimmm

HavaPersonel.Com
Tabi ki söylerim henüz bir gelen giden yok bende de :(

Konuyu okuyanlar;