Siz online mülakata girdimiz mi çelebinin ingilizce-türkçeBana girdiğiniz süreçleri anlatırsanız yardımcı olayım
3. ingilizce online mülakat dediğinize göre 2. Olarak İstasyon müdür yardımcısı ile görüştünüz doğrumudurÇelebi 3. İngilizce online mülakatı hakkında bilgi sahibi olan var mı? Soru tarzları nasıldır
Genel olarak ne soruyorlar ingilizce ve Türkçe kurullarındaİlk online istasyon müdür yardımcısı ile ikincisi ik dan biriyle oluyor
Siz hangi birim için giriyorsunuzBende aynı şekilde genel yetenek ve İngilizce sınavlarında başarılı olduğum için kurul mülakatına katılacağım. İngilizce ve türkçe ilerleyeceğini düşünüyorum. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur
Yhm ve hareket ikisi bir olan ilana başvurmuştumSiz hangi birim için giriyorsunuz
1. Online genel yetenek ve genel ingilizce sınavını tamamladım 2. Mülakat için antalyaya gittim ingilizce ve Türkçe şeklinde mülakat yapıldı şuan 3. Mülakat ise %100 ingilizce online görüntülü bir mülakat olacağını söyledilerBana girdiğiniz süreçleri anlatırsanız yardımcı olayım
Evet 1. Online genel yetenek ve genel ingilizce sınavını tamamladım 2. Olarak yerinde yüz yüze ingilizce ve Türkçe mülakata girdim3. ingilizce online mülakat dediğinize göre 2. Olarak İstasyon müdür yardımcısı ile görüştünüz doğrumudur
Siz online mülakata girdimiz mi çelebinin ingilizce-türkçe
İngilizce ve Türkçe ilerliyorlar daha sonra 3.mulakat için davet ediyolar kurulda başarılı olursanızBende aynı şekilde genel yetenek ve İngilizce sınavlarında başarılı olduğum için kurul mülakatına katılacağım. İngilizce ve türkçe ilerleyeceğini düşünüyorum. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur
İngilizce ve Türkçe ilerliyorlar daha sonra 3.mulakat için davet ediyolar kurulda başarılı olursanız
Peki sizlere ingilizce Türkçe yüzyüze girdiğinizde ne tarz sorular sordularEvet 1. Online genel yetenek ve genel ingilizce sınavını tamamladım 2. Olarak yerinde yüz yüze ingilizce ve Türkçe mülakata girdim
Peki sizlere ingilizce Türkçe yüzyüze girdiğini
Çok güzel önerilerde bulundunuz teşekkür ederim. Sizin gireceğiniz kurul içinde arkadaşlarımdan biliyorum. Tek bir kişi oluyor genelde bir ingilizce kursun hocası gibi. Orada sabit belirlenmiş sorular var onları sormuşlardı geçen sene arkadaşlarıma. Atıyorum hiç çin yemeği denedin mi gibi vaİngilizce olarak kendini tanıtma tanıtmayı ne kadar uzun tutarsan o kadar iyi oluyor. Yolcu hizmetleri mi hareket memuru mu diye soru yoneltiyorlar nedenini soruyolar en yakın arkadaşınızı soruyolar açıkçası konusmaniza ve kelimelere bakiyolar eğer konuşmanız tatmin etmezse kedi sever misiniz seviyosunuz neden seviyosunuz yurt dışına gittiniz mi diye uzatabiliyolar o yüzden biraz daha zor kelimelerle cümleler kurarsaniz daha iyi olur sizin için
Başka hangi tarz sorular gelmiş evet bir tane hocayla gireceğim sadece ama soru tarzları hakkında hiçbir bilgim yok maalesefÇok güzel önerilerde bulundunuz teşekkür ederim. Sizin gireceğiniz kurul içinde arkadaşlarımdan biliyorum. Tek bir kişi oluyor genelde bir ingilizce kursun hocası gibi. Orada sabit belirlenmiş sorular var onları sormuşlardı geçen sene arkadaşlarıma. Atıyorum hiç çin yemeği denedin mi gibi va
Valla arkadaşlarım geçen sene girdiği için benim hatırladığım bi buydu. zaten o aşamada senin konuşmandan sorular türetmiyorlar. Belli başlı sorular var sadece soruya yanıt veriyorsun sonra başka soruya geçiliyormuş. Cevap verebiliyor musun yada soruyu anlayabildin mi diye bakılıyormuş. Benim bildiğim bu sınav dil tazminatı için. Zaten çok kötü çıkmadığı sürece işe alınmış oluyorsunuzBaşka hangi tarz sorular gelmiş evet bir tane hocayla gireceğim sadece ama soru tarzları hakkında hiçbir bilgim yok maalesef