ÇELEBİ Çelebi 3. Mülakat

edayyy

HavaPersonel.Com
Çelebi 3. İngilizce online mülakatı hakkında bilgi sahibi olan var mı? Soru tarzları nasıldır

📍İST 34

HavaPersonel.Com
İlk online istasyon müdür yardımcısı ile ikincisi ik dan biriyle oluyor

SelenA

HavaPersonel.Com
Bende aynı şekilde genel yetenek ve İngilizce sınavlarında başarılı olduğum için kurul mülakatına katılacağım. İngilizce ve türkçe ilerleyeceğini düşünüyorum. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur

duru deniz

HavaPersonel.Com
Bende aynı şekilde genel yetenek ve İngilizce sınavlarında başarılı olduğum için kurul mülakatına katılacağım. İngilizce ve türkçe ilerleyeceğini düşünüyorum. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur
Siz hangi birim için giriyorsunuz

edayyy

HavaPersonel.Com
Bana girdiğiniz süreçleri anlatırsanız yardımcı olayım
1. Online genel yetenek ve genel ingilizce sınavını tamamladım 2. Mülakat için antalyaya gittim ingilizce ve Türkçe şeklinde mülakat yapıldı şuan 3. Mülakat ise %100 ingilizce online görüntülü bir mülakat olacağını söylediler

edayyy

HavaPersonel.Com
3. ingilizce online mülakat dediğinize göre 2. Olarak İstasyon müdür yardımcısı ile görüştünüz doğrumudur
Evet 1. Online genel yetenek ve genel ingilizce sınavını tamamladım 2. Olarak yerinde yüz yüze ingilizce ve Türkçe mülakata girdim

edayyy

HavaPersonel.Com
Siz online mülakata girdimiz mi çelebinin ingilizce-türkçe
İngilizce ve Türkçe ilerliyorlar daha sonra 3.mulakat için davet ediyolar kurulda başarılı olursanız

SelenA

HavaPersonel.Com

edayyy

HavaPersonel.Com
İngilizce olarak kendini tanıtma tanıtmayı ne kadar uzun tutarsan o kadar iyi oluyor. Yolcu hizmetleri mi hareket memuru mu diye soru yoneltiyorlar nedenini soruyolar en yakın arkadaşınızı soruyolar açıkçası konusmaniza ve kelimelere bakiyolar eğer konuşmanız tatmin etmezse kedi sever misiniz seviyosunuz neden seviyosunuz yurt dışına gittiniz mi diye uzatabiliyolar o yüzden biraz daha zor kelimelerle cümleler kurarsaniz daha iyi olur sizin için

SelenA

HavaPersonel.Com
İngilizce olarak kendini tanıtma tanıtmayı ne kadar uzun tutarsan o kadar iyi oluyor. Yolcu hizmetleri mi hareket memuru mu diye soru yoneltiyorlar nedenini soruyolar en yakın arkadaşınızı soruyolar açıkçası konusmaniza ve kelimelere bakiyolar eğer konuşmanız tatmin etmezse kedi sever misiniz seviyosunuz neden seviyosunuz yurt dışına gittiniz mi diye uzatabiliyolar o yüzden biraz daha zor kelimelerle cümleler kurarsaniz daha iyi olur sizin için
Çok güzel önerilerde bulundunuz teşekkür ederim. Sizin gireceğiniz kurul içinde arkadaşlarımdan biliyorum. Tek bir kişi oluyor genelde bir ingilizce kursun hocası gibi. Orada sabit belirlenmiş sorular var onları sormuşlardı geçen sene arkadaşlarıma. Atıyorum hiç çin yemeği denedin mi gibi va

edayyy

HavaPersonel.Com
Türkçe olarak da biraz sohbet ediyolar en güçlü en zayıf yönlerinizi soruyolar ama bunları ingilizce sordukları da oluyor arkadaslarima İngilizce sormuşlardı

edayyy

HavaPersonel.Com
Çok güzel önerilerde bulundunuz teşekkür ederim. Sizin gireceğiniz kurul içinde arkadaşlarımdan biliyorum. Tek bir kişi oluyor genelde bir ingilizce kursun hocası gibi. Orada sabit belirlenmiş sorular var onları sormuşlardı geçen sene arkadaşlarıma. Atıyorum hiç çin yemeği denedin mi gibi va
Başka hangi tarz sorular gelmiş evet bir tane hocayla gireceğim sadece ama soru tarzları hakkında hiçbir bilgim yok maalesef

SelenA

HavaPersonel.Com
Başka hangi tarz sorular gelmiş evet bir tane hocayla gireceğim sadece ama soru tarzları hakkında hiçbir bilgim yok maalesef
Valla arkadaşlarım geçen sene girdiği için benim hatırladığım bi buydu. zaten o aşamada senin konuşmandan sorular türetmiyorlar. Belli başlı sorular var sadece soruya yanıt veriyorsun sonra başka soruya geçiliyormuş. Cevap verebiliyor musun yada soruyu anlayabildin mi diye bakılıyormuş. Benim bildiğim bu sınav dil tazminatı için. Zaten çok kötü çıkmadığı sürece işe alınmış oluyorsunuz

Konuyu okuyanlar;