Snowpiece

Üye
28 May 2024
32
13
0
Arkadaşlar merhaba lütfen yardımcı olun bana MyPass uygulamasına girince bilet al sekmesine tıklıyorum ve beni sadece pass bilet kısmına yönlendiriyor. Ben yer garantili pass bilet hakkımı değil de indirimli bilet yani ced bileti kullanmak istiyorum. Bir türlü sistemden yapamadım. Yardımcı olabilir misiniz lütfen teşekkür ederim.

Mypassta isimlerin sergilendiği ekranda ismin üzerine tıkladığınızda aşağıda alabileceğiniz bilet türlerinin sergilenmesi gerekiyor.

• Türk Hava Yolları ailemizin bireyleri çalışma sürelerine bağlı olarak; Pass, Zed ve Ced biletleriyle seyahatlerinde, özel indirim haklarına sahip oluyor. Pass bilet, kurumumuzda bir yılını dolduran çalışanlarımıza eşleri ve çocuklarıyla birlikte Türk Hava Yolları ile ücretsiz veya indirimli seyahat edebilme hakkı veriyor. Zed bilet, yine bir yılını dolduran çalışanlarımıza, sadece vergileri ödeyerek eşleri ve çocuklarıyla birlikte anlaşmalı hava yolu firmalarıyla seyahat edebilme imkanı tanıyor. Ced bilet ise 3 ayını dolduran tüm çalışanlarımıza Türk Hava Yolları uçuşlarında, eşleri ve çocuklarıyla birlikte özel indirimle seyahat edebilme hakkı sunuyor.
yazıyor sitede

• Türk Hava Yolları ailemizin bireyleri çalışma sürelerine bağlı olarak; Pass, Zed ve Ced biletleriyle seyahatlerinde, özel indirim haklarına sahip oluyor. Pass bilet, kurumumuzda bir yılını dolduran çalışanlarımıza eşleri ve çocuklarıyla birlikte Türk Hava Yolları ile ücretsiz veya indirimli seyahat edebilme hakkı veriyor. Zed bilet, yine bir yılını dolduran çalışanlarımıza, sadece vergileri ödeyerek eşleri ve çocuklarıyla birlikte anlaşmalı hava yolu firmalarıyla seyahat edebilme imkanı tanıyor. Ced bilet ise 3 ayını dolduran tüm çalışanlarımıza Türk Hava Yolları uçuşlarında, eşleri ve çocuklarıyla birlikte özel indirimle seyahat edebilme hakkı sunuyor.
yazıyor sitede
Teşekkür ederim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.