merhaba tek seferlik muayenelerde tanı yoksa ek tetkik mi istiyorlar class 1 için soruyorumMerhaba, sorun olacağını düşünmüyorum.
Herkesten istenmiyor. Siz kontrole epikriz raporunuz ile giderseniz daha sağlıklı olur.merhaba tek seferlik muayenelerde tanı yoksa ek tetkik mi istiyorlar class 1 için soruyorum
doktordan sehven raporu istesekte olur muHerkesten istenmiyor. Siz kontrole epikriz raporunuz ile giderseniz daha sağlıklı olur.
Tanı sildirecekseniz veya reçete edilen ilacı kullanmadıysanız olabilir.doktordan sehven raporu istesekte olur mu
1 buçuk sene önce ben de sınav stresinden dolayı ufak bir çarpıntı yaşamıştım, anlık korktuğum için doktora gittim herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür sadece supraventriküler taşikardi olarak yazıldı (masum bir taşikardi türüymüş gençlerde sıkça stres sebebiyle karşılaşılan) yani e-nabızda o şekilde yazıyor ilaç vs kullanmıyorum.. bu bir sorun yaratır mı ya da sağlık aşamasında bir sorun olmadığını belirtmem gerekir mi? bu kafamı kurcalıyor biraz.merhaba, 2 sene önce sigara ve redbul ictigim icin carpıntım başladı. acile gittim ve xanax verildi. psikiyatri muayenesi vs olarak gözükmemektedir. sağlık aşamasında elenmeme sebep olur mu?
normal muayene miydi? son 3 sene icerisindeki tanılar sanıyorum hastane ile görüşülerek değiştirilebiliyor, bir görüşün derim.1 buçuk sene önce ben de sınav stresinden dolayı ufak bir çarpıntı yaşamıştım, anlık korktuğum için doktora gittim herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür sadece supraventriküler taşikardi olarak yazıldı (masum bir taşikardi türüymüş gençlerde sıkça stres sebebiyle karşılaşılan) yani e-nabızda o şekilde yazıyor ilaç vs kullanmıyorum.. bu bir sorun yaratır mı ya da sağlık aşamasında bir sorun olmadığını belirtmem gerekir mi? bu kafamı kurcalıyor biraz.
Bu tür tanılar için elenme durumu olacağını düşünmüyorum. Zaten class-1 kontrolünde kardiyoloji tarafından detaylı kontroller gerçekleştirilecek. Net bir tanınız olmadığı sürece en fazla ek tetkik ister diye düşünüyorum.1 buçuk sene önce ben de sınav stresinden dolayı ufak bir çarpıntı yaşamıştım, anlık korktuğum için doktora gittim herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür sadece supraventriküler taşikardi olarak yazıldı (masum bir taşikardi türüymüş gençlerde sıkça stres sebebiyle karşılaşılan) yani e-nabızda o şekilde yazıyor ilaç vs kullanmıyorum.. bu bir sorun yaratır mı ya da sağlık aşamasında bir sorun olmadığını belirtmem gerekir mi? bu kafamı kurcalıyor biraz.
1 buçuk sene önce ben de sınav stresinden dolayı ufak bir çarpıntı yaşamıştım, anlık korktuğum için doktora gittim herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür sadece supraventriküler taşikardi olarak yazıldı (masum bir taşikardi türüymüş gençlerde sıkça stres sebebiyle karşılaşılan) yani e-nabızda o şekilde yazıyor ilaç vs kullanmıyorum.. bu bir sorun yaratır mı ya da sağlık aşamasında bir sorun olmadığını belirtmem gerekir mi? bu kafamı kurcalıyor biraz.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.