Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben kilodan elendigim zaman kilo verdiginiz anda sure fark etmeden surece dahil ediyoruz demislerdi. Mail atali iki ay oldu bekliyorum, sureleri yok gibi. Boyda degisir mi bilemem, boy-kilo bir aslinda.
Ben kilodan elendigim zaman kilo verdiginiz anda sure fark etmeden surece dahil ediyoruz demislerdi. Mail atali iki ay oldu bekliyorum, sureleri yok gibi. Boyda degisir mi bilemem, boy-kilo bir aslinda.
insallah dönüs yaparlar. şeyi merak ediyorum sadece boydan elendiğimiz ya da sadece kilodan elendiğimiz görünüyor mu? yoksa boy-kilo mu yazıyor eğer öyleyse mail atmayı düşünüyorum tekrar sizin gibi. boya pek sıcak bakmazlar.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.