THY Cadet Ve Tecrübesiz Pilot Sağlık

• Konbuyu başlatan pilot1233
  • Başlangıç tarihi
pilot1233

pilot1233

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Merhabalar benim sorum şu cadetlarda sağlık şartları çok sıkı tecrübesiz pilotlarda daha esnek olduğunu duydum yani cadetta sorun ettikleri b bi şeyi tecrübesizlerde ek tetkik isteyip daha yapıcı yaklaşıyorlarmış bu doğru mu( tecrübesiz pilot= uçuş okulu yada pilotaj mezunu lisans sahibi pilotlar)

gunes

gunes

rise against odds
Admin
Moderatör
Evet böyle bir durum var deniyor dediğiniz gibi. Mantıken de böyle olması gerekiyor. Benden daha bilgili ve deneyimli üyelerimiz konu hakkında detaylı bilgi vereceklerdir.

indigo11

indigo11

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Merhabalar benim sorum şu cadetlarda sağlık şartları çok sıkı tecrübesiz pilotlarda daha esnek olduğunu duydum yani cadetta sorun ettikleri b bi şeyi tecrübesizlerde ek tetkik isteyip daha yapıcı yaklaşıyorlarmış bu doğru mu( tecrübesiz pilot= uçuş okulu yada pilotaj mezunu lisans sahibi pilotlar)
Merhaba, evet kesinlikle çok daha esnek davranıyorlar. Zaten sağlık şartı dosyasının içeriği cadet sağlık koşulları dosyasından daha farklı ve daha az hastalık var. Tabiki esnetemeyecekleri belli koşullar da var. Fakat e nabız kontrolünde de cadetlere yaptıkları gibi sıkı değiller, her detayı deşmiyorlar.

Konuyu okuyanlar;