pilot1233

Üye
21 Şub 2025
34
4
35
Merhabalar benim sorum şu cadetlarda sağlık şartları çok sıkı tecrübesiz pilotlarda daha esnek olduğunu duydum yani cadetta sorun ettikleri b bi şeyi tecrübesizlerde ek tetkik isteyip daha yapıcı yaklaşıyorlarmış bu doğru mu( tecrübesiz pilot= uçuş okulu yada pilotaj mezunu lisans sahibi pilotlar)

Evet böyle bir durum var deniyor dediğiniz gibi. Mantıken de böyle olması gerekiyor. Benden daha bilgili ve deneyimli üyelerimiz konu hakkında detaylı bilgi vereceklerdir.

Merhabalar benim sorum şu cadetlarda sağlık şartları çok sıkı tecrübesiz pilotlarda daha esnek olduğunu duydum yani cadetta sorun ettikleri b bi şeyi tecrübesizlerde ek tetkik isteyip daha yapıcı yaklaşıyorlarmış bu doğru mu( tecrübesiz pilot= uçuş okulu yada pilotaj mezunu lisans sahibi pilotlar)
Merhaba, evet kesinlikle çok daha esnek davranıyorlar. Zaten sağlık şartı dosyasının içeriği cadet sağlık koşulları dosyasından daha farklı ve daha az hastalık var. Tabiki esnetemeyecekleri belli koşullar da var. Fakat e nabız kontrolünde de cadetlere yaptıkları gibi sıkı değiller, her detayı deşmiyorlar.

Merhaba, evet kesinlikle çok daha esnek davranıyorlar. Zaten sağlık şartı dosyasının içeriği cadet sağlık koşulları dosyasından daha farklı ve daha az hastalık var. Tabiki esnetemeyecekleri belli koşullar da var. Fakat e nabız kontrolünde de cadetlere yaptıkları gibi sıkı değiller, her detayı deşmiyorlar.
merhabalar hocam Çok teşekkürler bu konunun böyle olabileceğini düşünüyordum fakat birinci ağızdan detaylı bi bilgi aktarımı harika oldu.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 10670

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.