Pozisyon veya İlan Adı
II. Pilot aday adayı

a321neoo

Üye
6 Eki 2025
21
3
0
Meslek
Kokpit
Merhaba,
Cadet 2. pilot aday adayı için
Bundan 6 yıl kadar önce psikiyatriye gittim kulübüm her sporcuya zorunlu tuttuğu için. E nabız kontrolü esnasında problem olur mu?
Herhangi bir tanı, tedavi, ilaç yok. Muayene sonrası herhangi bir hastalık, tanı veya belirti tanımlanamadı çünkü.
Bu sebeple psikiyatrik muayene tanısı olarak gözüküyor e nabızda. başka bir tanı, tanı kodu, işlem veya ilaç yok.
Problem olur mu?

Thy cadet sağlık şatlarında ise “Geçmiste psikiyatrik hastalk tanisi ve tedavisi olan veya halen tedavisi devam etmekte olan tüm adaylarin (Geçmiste tedavi olanlar da dahil) ise girisi uygun degildir.”

Bu şekilde belirtiyor. Problem olur mu? Destek olur musunuz?

Teşekkürler.

• Like
Tepkiler: indigo11
Merhaba,
Bundan 6 yıl kadar önce psikiyatriye gittim kulübüm her sporcuya zorunlu tuttuğu için. E nabız kontrolü esnasında problem olur mu?
Herhangi bir tanı, tedavi, ilaç yok. Muayene sonrası herhangi bir hastalık, tanı veya belirti tanımlanamadı çünkü.
Bu sebeple psikiyatrik muayene tanısı olarak gözüküyor e nabızda. başka bir tanı, tanı kodu, işlem veya ilaç yok.
Problem olur mu?

Thy cadet sağlık şatlarında ise “Geçmiste psikiyatrik hastalk tanisi ve tedavisi olan veya halen tedavisi devam etmekte olan tüm adaylarin (Geçmiste tedavi olanlar da dahil) ise girisi uygun degildir.”

Teşekkürler.
Merhaba, ilaç kullanımı vs. olmadığı için sıkıntı yaşamazsınız. Kendinizi de açıklarsınız. Epikriz raporu talep edebilir yine de thy hekimi. Önden alabilirseniz ilgili hastaneden ve ön muayene sürecine götürürseniz daha iyi olur. Epikrizi hastaneden alacaksınız, doktor vermeyecek bu arada o yüzden randevu almayın. Başarılar dilerim 😊

• Like
Tepkiler: a321neoo
Merhaba, destekleriniz için çok teşekkür ederim.
İnanın harika bi motivasyon oldu benim için (:

• Like
Tepkiler: indigo11
Merhaba,
Problem olur mu?

Teşekkürler.
Dostum merhaba. Sağlık aşamasında enabızda tanı olmadan doktorun kafasına göre elediği bir aday olarak sadece tanılara odaklanmanı önermem. Orada kafasına göre uzmanlık alanı olmayan alanlarda testler yapıyor ve herhangi bir komplikasyon yada gözü tutmadığı durum olursa direk eleyebiliyor.

Dostum merhaba. Sağlık aşamasında enabızda tanı olmadan doktorun kafasına göre elediği bir aday olarak sadece tanılara odaklanmanı önermem. Orada kafasına göre uzmanlık alanı olmayan alanlarda testler yapıyor ve herhangi bir komplikasyon yada gözü tutmadığı durum olursa direk eleyebiliyor.
Ne yapılmasını önerirsiniz?

Merhaba, ilaç kullanımı vs. olmadığı için sıkıntı yaşamazsınız. Kendinizi de açıklarsınız. Epikriz raporu talep edebilir yine de thy hekimi. Önden alabilirseniz ilgili hastaneden ve ön muayene sürecine götürürseniz daha iyi olur. Epikrizi hastaneden alacaksınız, doktor vermeyecek bu arada o yüzden randevu almayın. Başarılar dilerim 😊
hocam merhaba, ben epikrizi hastaneden maille aldım. Maille geleni çıkartıp versem oluyor mu yoksa direkt elden mi almam gerekiyor?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.