Pozisyon veya İlan Adı
Cadet sağlık

Hello

Üye
3 Eyl 2025
77
12
5
Meslek
Kokpit
Merhaba ☺️ 2 sene önce düştüm ve omurgamda ufak bir kırık oldu kendiliğinden kaynayıp geçti Vertebra kırığı , şuan her hangi bir sorunum da yok sizce bu sorun olur mu @admin @gunes @indigo11

• Like
Tepkiler: gunes
Merhaba ☺️ 2 sene önce düştüm ve omurgamda ufak bir kırık oldu kendiliğinden kaynayıp geçti Vertebra kırığı , şuan her hangi bir sorunum da yok sizce bu sorun olur mu @admin @gunes @indigo11
Merhaba geçmiş olsun öncelikle, bir farklılaşma yoksa omuriliğinizde, dejeneratif bir sıkıntı yoksa, güncel MR değerlendirebilir doktor, herhangi bir problem var mı incapacity yaratabilecek diye ona göre nihai karar verir diye düşünüyorum

• Like
Tepkiler: Hello ve gunes
Merhaba geçmiş olsun öncelikle, bir farklılaşma yoksa omuriliğinizde, dejeneratif bir sıkıntı yoksa, güncel MR değerlendirebilir doktor, herhangi bir problem var mı incapacity yaratabilecek diye ona göre nihai karar verir diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim şuan gayet iyiyim perşembe günü de doktorumdan her hangi bir sorunu yoktur kırık kendi kendine geçmiştir yazısını da alacağım yanımda durması daha iyi olur diye düşündüm

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.