SUNEXPRESS Cadet Sağlık Süreci Hakkında

• Konbuyu başlatan CaptainBBB
  • Başlangıç tarihi
CaptainBBB

CaptainBBB

HavaPersonel.Com
Merhaba, MPL sürecindeyim Mollymawk'ı geçtim şimdi psikolog randevumu bekliyorum. Ama merak ettiğim bir şey var, daha önce okuduğum tecrübelere dayanarak THY doktorlarının inanılmaz katı ve direkt elemeye yönelik hareket ettikleri yönünde, aramızda acaba SunExpress sürecinin sağlık aşaması hakkında bilgi sahibi olan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Kimisi e-nabız bakma var diyor kimisi yok diyor. Doktorların bakış açısı, yönlendirmesi nasıl acaba? Bizden sağlık aşamasını geçmek için neler istiyorlar?

Teşekkürler

M

melsar

HavaPersonel.Com
Hocam konudan bagımsız ama mollymawka nasıl ve ne kadar hazırlandınız? Ben de önümüzdeki haftalarda gireceğim. Neler tavsiye edersiniz?

CaptainBBB

CaptainBBB

HavaPersonel.Com
Hocam konudan bagımsız ama mollymawka nasıl ve ne kadar hazırlandınız? Ben de önümüzdeki haftalarda gireceğim. Neler tavsiye edersiniz?
Selam, aslında atpl tv'de yazanlar dışında ekstra bir şey yapmadım. İlk başlarda kötü yapmak çok normal. Kayıt alma işini tavsiye ederim bence çok işe yarıyor tekrar için. Time-sharing yaptıktan sonra kayıtlarımı izleyip hızlı hızlı tekrar işlemleri yapmaya çalışıyordum. Bunu yapmam dört işlemimi baya etkiledi. Ki bence en zoru da bu modül. Diğerlerine ekstra çalışmadım; working memory zaten yazılacak edilecek bir şey değil sadece tekrar tekrar yapmak lazım ve üç parmak olayını iyi kullanmak lazım (atpl tvdeki taktik), spatial'de aynıydı başta zor ama yaptıkça haa evet diyorsun hızlı hızlı akıyor. Başarılar

M

melsar

HavaPersonel.Com
Çok teşekkürler hocam, süreçte hepimize başarılar diliyorum

C

cadetpilot777

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Merhaba,

Ben de bu konuyu merak ediyorum. Sunexpress’in yalnızca class 1 alıp almadığınıza baktığı bilgisine sahibim. Ancak yeni sağlık dokümanı yayınlanmış. Artık buna göre mi hareket ediyorlar, THY kadar katılar mı artık, eğer güncel olarak süreçleri bilen birisi varsa, yanıtlayabilir mi?

Konuyu okuyanlar;