Pozisyon veya İlan Adı
cadet

Dilşat

Üye
22 Şub 2024
13
1
0
Merhaba, ben bu hafta sunexpressin ilanına başvurdum ama bir şey merak ediyorum. Eğer bütün aşamaları sorunsuz geçersek eğitime ne zaman başlarız. Daha önce @indigo11 2025 yılı için sınıflar doldu demişti. Kesin olarak 2026'ya mı kalacak ve şubat martı bulur mu acaba? Bilgisi olan var mı?

Merhaba, Sunexpress şuanda sadece Ayjet uçuş okulu ile anlaşmalı ve uçuş okulunun sonbahar sınıf kontenjanları full dolmuş durumda.
Şuan tüm süreçleri olumlu tamamlayıp filo/imza bekleyen bir aday ile karşılaşmadım.
Ya sene sonunda bir filo açılır, ki bence düşük bir ihtimal. 2026'nın ilk ayında falan yeni filo başlatılır gibi düşünüyorum. Duygu hanıma sorarım yine.
Başarılar dilerim, SunExpress zorlu bir süreç :) yardıma ihtiyacınız olursa her zaman danışabilirsiniz 😊

Teşekkür ederim. Yeni başvurdum ben İTEP bekliyorum ama SunExpress hakkında çok fazla bilgi yok o yüzden verebileceğiniz her tavsiyeye açığım süreçle alakalı. :giggle:

Arkadaşlar merhaba iTep sınavını ikinci kez alma şansımız oluyor mu yoksa tek seferlirlik mi? Ve tekte geçemedim diyelim sonrasında İELTS gibi belgeler verip sürece devam edebiliyor muyum? @indigo11

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.