Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot Aday Adayı

dtnuray

Üye
15 Eyl 2025
20
11
0
Meslek
Kokpit
Selamlar, bugün THY nin cadet programına başvurmaya çalıştım, özgeçmişteki bilgilerim doğru ve eksiksiz olmasına rağmen sürekli olarak --İlanda belirtilen kriterleri karşılamadığınız için, ilana başvuru yapamazsınız.İlanda belirtilen kriteri karşıladığınızı düşünüyorsanız, özgeçmişinizde yer alan bilgileri kontrol ederek ilana yeniden başvuru yapınız.-- uyarısıyla karşılaşıyorum.Bunun nedeni ne olabilir?Ya da daha önce bunu yaşayan var mı acaba?Yardımcı olursanız sevinirim.

Selamlar, bugün THY nin cadet programına başvurmaya çalıştım, özgeçmişteki bilgilerim doğru ve eksiksiz olmasına rağmen sürekli olarak --İlanda belirtilen kriterleri karşılamadığınız için, ilana başvuru yapamazsınız.İlanda belirtilen kriteri karşıladığınızı düşünüyorsanız, özgeçmişinizde yer alan bilgileri kontrol ederek ilana yeniden başvuru yapınız.-- uyarısıyla karşılaşıyorum.Bunun nedeni ne olabilir?Ya da daha önce bunu yaşayan var mı acaba?Yardımcı olursanız sevinirim.
Büyük ihtimalle eğitim bilgilerinizin eksikliğinden kaynaklanıyor. Biraz kurcalayın özgeçmişinizi. Çözemezseniz de KOKPITISTIHDAM@thy.com mail adresine bir mail atın, yardımcı olacaklardır.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.