Pozisyon veya İlan Adı
Cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Godferyy

Üye
26 Kas 2025
1
0
0
Meslek
Kokpit
Merhaba arkadaşlar,
2020'de nöroloji doktoru tarafından yüzümdeki bir uyuşma stres kaynaklı olduğu düşünülerek trankobuskas yazılmıştı. E-Nabız'da "Psikiyatrik muayene tanısı" yazdığı için ön sağlık muayenesinde epikriz raporu istediler. Raporda "stresten yüzü uyuşmuş" yazıyor ancak herhangi bir tanı yok. Bu durumu yaşayan var mı? Sonuç henüz gelmedi ve endişeliyim.

merhaba, öncellikle umuyorum olumlu sonuç alırsınız. Trankobuskası dahiliye, kadın doğum gibi branşlar da yazabiliyor. O nedenle sadece psikiyatrik bir ilaç diyemeyiz fakat epikriz raporunda yazılanların thy tarafından kabul edileceğini düşünmüyorum...e nabızı temiz olup muayenede el titremesinden elenen adaylar oldu.

merhaba, öncellikle umuyorum olumlu sonuç alırsınız. Trankobuskası dahiliye, kadın doğum gibi branşlar da yazabiliyor. O nedenle sadece psikiyatrik bir ilaç diyemeyiz fakat epikriz raporunda yazılanların thy tarafından kabul edileceğini düşünmüyorum...e nabızı temiz olup muayenede el titremesinden elenen adaylar oldu.
onlardan biri benım evet. Hastalık olmadanda elenilebiliniyor.

• Like
Tepkiler: anathema

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.