Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

ucalimmi

Üye
21 Mar 2025
44
17
5
Artık 1 ayı geçti her gün baktım ama asla randevu yok. O kadar aşamayı geçip sınava girip belge yükleyip kendi sistemsel hataları yüzünden mülakata gidemeyecek olmak ve bir sene daha kaybedecek olmak inanılır gibi değil. Bu başlıkta konu bile açılmıyor artık herhalde bi ben kaldım zaten bu durumda :D

• Like
Tepkiler: gunes
ben en son kasım veya aralık ayında başvurmuştum tecrübesiz kabin memuru ilanına ondan sonra hiç ses seda yok . Giden mülakata giren var mı acaba kasım başvurularından sonra

Artık 1 ayı geçti her gün baktım ama asla randevu yok. O kadar aşamayı geçip sınava girip belge yükleyip kendi sistemsel hataları yüzünden mülakata gidemeyecek olmak ve bir sene daha kaybedecek olmak inanılır gibi değil. Bu başlıkta konu bile açılmıyor artık herhalde bi ben kaldım zaten bu durumda :D
Merhaba, geçmiş olsun. Bu tarz deneyimlerinizi kamuoyuna açık bir şekilde paylaşmanız için Aday Deneyimi adlı kategorimiz mevcut. İlgili şirketi ve ilgili şirketin değerlendirme süreçlerini puanlayabilir ve geri bildiriminizi veya hayal kırıklığınızı metne dökebilirsiniz. Kariyer hayatınızda başarılar dilerim.

• Like
Tepkiler: ucalimmi
Merhaba, geçmiş olsun. Bu tarz deneyimlerinizi kamuoyuna açık bir şekilde paylaşmanız için Aday Deneyimi adlı kategorimiz mevcut. İlgili şirketi ve ilgili şirketin değerlendirme süreçlerini puanlayabilir ve geri bildiriminizi veya hayal kırıklığınızı metne dökebilirsiniz. Kariyer hayatınızda başarılar dilerim.

Aday deneyimini mülakata girdikten sonra yazmayı planlıyordum ama nasip olmuyor işte 🥲

• Like
Tepkiler: Lirjena ve gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.