TGS Bugün Mülakat Daveti Alan?

• Konbuyu başlatan mertcan
  • Başlangıç tarihi
M

mertcan

HavaPersonel.Com
29 martta yerinde sınava girip bugün aranan oldumu

M

mertcan

HavaPersonel.Com
27 martta yerinde sınava girdim bugün 11de aramışlar ama sonradan gördüm. Sizi hangi gün için davet ettiler
Bana henüz geri dönüş gelmedi. Benimle aynı gün sınava girenlere dönüş gelmiş mi diye sormak istedim sadece sizde geri arayın bence sizi arayan numarayı

B

beyzz

HavaPersonel.Com
Bana henüz geri dönüş gelmedi. Benimle aynı gün sınava girenlere dönüş gelmiş mi diye sormak istedim sadece sizde geri arayın bence sizi arayan numarayı
Umarım size de geri dönüş yaparlar. Geri aradım fakat ulaşamadım. Benimle aynı sorunu yaşayıp tekrar aranan oldu mu?

E

Emrah67

HavaPersonel.Com
Umarım size de geri dönüş yaparlar. Geri aradım fakat ulaşamadım. Benimle aynı sorunu yaşayıp tekrar aranan oldu mu?
Ben de 27 martta girdim 29’unda aradılar. İlk aradıklarında duymadım ama 20 30 dakka sonra tekrar aradılar. Muhakkak dönüş sağlarlar.

B

beyzz

HavaPersonel.Com
Ben de 27 martta girdim 29’unda aradılar. İlk aradıklarında duymadım ama 20 30 dakka sonra tekrar aradılar. Muhakkak dönüş sağlarlar.
Sizi aynı gün içerisinde tekrar aramışlar beni aramamaları biraz endişelendirdi umarım yarın dönüş sağlarlar

E

Emrah67

HavaPersonel.Com
Sizi aynı gün içerisinde tekrar aramışlar beni aramamaları biraz endişelendirdi umarım yarın dönüş sağlarlar
Ulaşamadıkları herkese 2. kez dönmüşler. Burada bunu yaşayanlar oldu. Hayırlısı olsun herkes için

Aviationlove

Aviationlove

HavaPersonel.Com
Ben 28 martta yerinde sınava girmiştim ertesi gün akşam aramışlar duymadım hatta 3 kere aramışlar şansa 11.30 da bir daha aramışlar ardından genel merkeze gittim durumu belirttim sonra geri döndüler 3 Nisan 14.00 için kurul mülakatı günü verdiler

M

mertcan

HavaPersonel.Com
29 martta yerinde sınava girip olumsuz sms alan var mı?

M

Merymm

HavaPersonel.Com
27 martta yerinde sınava girdim bugün 11de aramışlar ama sonradan gördüm. Sizi hangi gün için davet ettiler
Beyza bence riske girme TGS nin sitesine gir oradan form gönder mesaj at. Bende aynı sorunu yaşamıştım 10-15 dakika sonra hemen döndüler. Mesaja bakıyorlar.

B

beyzz

HavaPersonel.Com
Beyza bence riske girme TGS nin sitesine gir oradan form gönder mesaj at. Bende aynı sorunu yaşamıştım 10-15 dakika sonra hemen döndüler. Mesaja bakıyorlar.
İletişim formundan mı bahsediyorsunuz

Konuyu okuyanlar;