M
mertcan
HavaPersonel.Com
29 martta yerinde sınava girip bugün aranan oldumu
hangi istasyon29 martta yerinde sınava girip bugün aranan oldumu
İstanbulhangi istasyon
27 martta yerinde sınava girdim bugün 11de aramışlar ama sonradan gördüm. Sizi hangi gün için davet ettiler29 martta yerinde sınava girip bugün aranan oldumu
Bana henüz geri dönüş gelmedi. Benimle aynı gün sınava girenlere dönüş gelmiş mi diye sormak istedim sadece sizde geri arayın bence sizi arayan numarayı27 martta yerinde sınava girdim bugün 11de aramışlar ama sonradan gördüm. Sizi hangi gün için davet ettiler
Umarım size de geri dönüş yaparlar. Geri aradım fakat ulaşamadım. Benimle aynı sorunu yaşayıp tekrar aranan oldu mu?Bana henüz geri dönüş gelmedi. Benimle aynı gün sınava girenlere dönüş gelmiş mi diye sormak istedim sadece sizde geri arayın bence sizi arayan numarayı
Bidaha ulaşırlarUmarım size de geri dönüş yaparlar. Geri aradım fakat ulaşamadım. Benimle aynı sorunu yaşayıp tekrar aranan oldu mu?
Ben de 27 martta girdim 29’unda aradılar. İlk aradıklarında duymadım ama 20 30 dakka sonra tekrar aradılar. Muhakkak dönüş sağlarlar.Umarım size de geri dönüş yaparlar. Geri aradım fakat ulaşamadım. Benimle aynı sorunu yaşayıp tekrar aranan oldu mu?
Sizi aynı gün içerisinde tekrar aramışlar beni aramamaları biraz endişelendirdi umarım yarın dönüş sağlarlarBen de 27 martta girdim 29’unda aradılar. İlk aradıklarında duymadım ama 20 30 dakka sonra tekrar aradılar. Muhakkak dönüş sağlarlar.
Sizi aynı gün içerisinde tekrar aramışlar beni aramamaları biraz endişelendirdi umarım yarın dönüş sağlarlar
Ulaşamadıkları herkese 2. kez dönmüşler. Burada bunu yaşayanlar oldu. Hayırlısı olsun herkes içinSizi aynı gün içerisinde tekrar aramışlar beni aramamaları biraz endişelendirdi umarım yarın dönüş sağlarlar
Sizin mülakatınız ne zamanUlaşamadıkları herkese 2. kez dönmüşler. Burada bunu yaşayanlar oldu. Hayırlısı olsun herkes için
Çarşamba günü saat 2 deSizin mülakatınız ne zaman
Şimdiden başarılar dilerimÇarşamba günü saat 2 deBaşarılar sizin için hayırlısı olur umarım
Teşekkür ederimŞimdiden başarılar dilerim
Beyza bence riske girme TGS nin sitesine gir oradan form gönder mesaj at. Bende aynı sorunu yaşamıştım 10-15 dakika sonra hemen döndüler. Mesaja bakıyorlar.27 martta yerinde sınava girdim bugün 11de aramışlar ama sonradan gördüm. Sizi hangi gün için davet ettiler
İletişim formundan mı bahsediyorsunuzBeyza bence riske girme TGS nin sitesine gir oradan form gönder mesaj at. Bende aynı sorunu yaşamıştım 10-15 dakika sonra hemen döndüler. Mesaja bakıyorlar.
Aynenİletişim formundan mı bahsediyorsunuz