Yerinde ingilizce sınavı mı geldi ingilizce aynı online sınavdaki ingilizce gibi bir daha yapıyorlar yüz yüzeMrb bana geldi mesaj İngilizce mülakat nasıl oluyor ve İngilizce sınavı bide
Yerinde ingilizce sınavı mı geldi ingilizce aynı online sınavdaki ingilizce gibi bir daha yapıyorlar yüz yüze
Siz hangi tarihte girmiştiniz acaba online sınavlara
Anladım30 ocakta ingilizce ye girdim 4 Şubat'ta ötekilerine girdim
şubatın ilk haftas online sınava girenlere gelmiş bugün yerinde sınav daveti önümüzdeki hafta içinYerinde sınav daveti hala gelmeye devam ediyormu size 23 ocakta girmiştim
Hangi istasyon ve ne zaman saat kaçta geldi acabaBana da geldi
İstanbul için geldi o kişiye arkadaşlar hep karışıyor istanbul için bekleyenler istanbu yazan konulara yazsa antalya için bekleyenler antalya için açılan konulara yazsa karışmayacak aslındaHangi istasyon ve ne zaman saat kaçta geldi acaba
Gelenlerin hepsine 27 si salıya gelmiş galibaArkadaslar pazartesi ya da sali yerinde ing daveti alan var mi ?
ben de aynı 24 ocakta girdim sms alamadım. sınavınız nasıl geçmişti? ben antalya için girdim siz istanbulmu izmirmi bazılarına hala sms geliyor ama şubatta girenler için biz ocakta girmemize ragmen msj alamadım. sanırım olumsuz.arkadaşlar en son 24 ocakta online sınava girmiştim ve hala sms gelmedi yerinde sınav daveti için.. sizce artık umut var mı ? yoksa olumsuz mu olmuştur?
Benim carsambaGelenlerin hepsine 27 si salıya gelmiş galiba
Istanbulben de aynı 24 ocakta girdim sms alamadım. sınavınız nasıl geçmişti? ben antalya için girdim siz istanbulmu izmirmi bazılarına hala sms geliyor ama şubatta girenler için biz ocakta girmemize ragmen msj alamadım. sanırım olumsuz.