Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TGSBugün İst Tgs Yhm Için Yerinde Ingilizce Daveti Için Sms Alanlar
Yerinde ingilizce sınavı mı geldi ingilizce aynı online sınavdaki ingilizce gibi bir daha yapıyorlar yüz yüze
Siz hangi tarihte girmiştiniz acaba online sınavlara ?
Yerinde ingilizce sınavı mı geldi ingilizce aynı online sınavdaki ingilizce gibi bir daha yapıyorlar yüz yüze
Siz hangi tarihte girmiştiniz acaba online sınavlara
İstanbul için geldi o kişiye arkadaşlar hep karışıyor istanbul için bekleyenler istanbu yazan konulara yazsa antalya için bekleyenler antalya için açılan konulara yazsa karışmayacak aslında
arkadaşlar en son 24 ocakta online sınava girmiştim ve hala sms gelmedi yerinde sınav daveti için.. sizce artık umut var mı ? yoksa olumsuz mu olmuştur?
arkadaşlar en son 24 ocakta online sınava girmiştim ve hala sms gelmedi yerinde sınav daveti için.. sizce artık umut var mı ? yoksa olumsuz mu olmuştur?
ben de aynı 24 ocakta girdim sms alamadım. sınavınız nasıl geçmişti? ben antalya için girdim siz istanbulmu izmirmi bazılarına hala sms geliyor ama şubatta girenler için biz ocakta girmemize ragmen msj alamadım. sanırım olumsuz.
ben de aynı 24 ocakta girdim sms alamadım. sınavınız nasıl geçmişti? ben antalya için girdim siz istanbulmu izmirmi bazılarına hala sms geliyor ama şubatta girenler için biz ocakta girmemize ragmen msj alamadım. sanırım olumsuz.